013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Plaats jouw Mooiste Muziekmoment op onze krijtwand

Plaats jouw Mooiste Muziekmoment op onze krijtwand

26 jun 2015

Dat bijzondere popconcert waarbij je de liefde van je leven vond waarmee je inmiddels alweer 23 jaar gelukkig samen bent. De eerste keer dat je crowdsurfte. Of juist dat magische moment dat je favoriete artiest onverwacht als special guest het podium opliep. Het zijn zomaar wat voorbeelden van ‘Mooiste Muziekmomenten’ die bezoekers van concerten koesteren. 013 Poppodium in Tilburg gaat ze verzamelen en exposeren op een zogeheten krijtwand op de hoek van het pand dat momenteel verbouwd wordt. Het krijt om de Mooiste Muziekmomenten te kunnen delen ligt in bakjes.

013-directeur Frens Frijns deed de inspiratie voor dit opvallende project op tijdens een bezoek in New York: “Ik zag daar een muur waarop de wervende uitnodiging ‘tell us about the love of your life’ stond, waaraan massaal gehoor was gegeven. Wij willen op ónze beurt juist graag weten welke muzikale momenten grote indruk hebben gemaakt op mensen. We nodigen ze daarom uit om hun leukste, fijnste of grappigste herinneringen op de krijtwand te komen zetten die we nu bij de bouwplaats hebben geplaatst. Op deze manier communiceert het gebouw als het ware met de bewoners van de stad; die interactie met ons publiek vinden we erg belangrijk.”

Inmiddels staat de meters lange krijtwand al aardig vol met kleurige anekdotes, slogans en tekeningen. Frens Frijns wil zelf ook nog één van zijn talloze Mooiste Muziekmomenten ontsluiten maar houdt nog even voor zich welke het gaat worden.

Nieuwsoverzicht