013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Judas Priest keert in november terug naar 013 voor een exclusieve NL show!

Judas Priest keert in november terug naar 013 voor een exclusieve NL show!

03 jul 2015

Op 17 november keert de Britse heavy metalgrootheid Judas Priest terug naar 013 Tilburg voor een exclusieve NL show, voorlopig de laatste in ons land. Wie de in prima conditie verkerende frontman Rob Halford onlangs aan het werk zag, weet wat te verwachten: een twee uur durende show met vooral veel greatest hits. De voorverkoop start a.s. dinsdag 7 juli via 013.nl

En die 'hits' zijn er nogal wat, aangezien de band sinds zijn oprichting meer dan 45 jaar geleden 28 albums, 33 singles en 17 videoclips uitbracht waarvan er wereldwijd in totaal ruim 45 miljoen werden verkocht. Inmiddels groeiden drie generaties rock- en metalfans op met Priest-anthems als ‘Breaking The Law’, ‘Living After Midnight’, 'Painkiller', ‘You’ve Got Another Thing Coming’ en de  klassieke ballads ‘Victim Of Changes’ en ‘Beyond The Realms Of Death’.

Ook talloze heavy bands groeiden sinds de jaren zeventig op naar voorbeeld van deze iconische Engelse helden. Maar Judas Priest is niet alleen muzikaal van essentieel belang geweest voor de evolutie en profilering van het harde genre. Ook qua visuals en imago (zwart leer, studs, spikes, kettingen en een ronkende motor op het podium) ontwierp Judas Priest de blauwdruk voor generaties bands ná hen. Grondleggers; veteranen; pioniers of Metal Gods - mis ze hoe dan ook niet! 

JUDAS PRIEST

Dinsdag 17 november 2015 | aanvang 20:30 | zaal open 19:00
Tickets € 49,- (excl. servicekosten) |
Voorverkoop vanaf dinsdag 7 juli, 9:00 uur

Let op: voor deze show gelden afwijkende service- en verzendkosten. 

Nieuwsoverzicht