013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Lamb Of God en Children Of Bodom exclusief naar 013

Lamb Of God en Children Of Bodom exclusief naar 013

13 jul 2015

Het Amerikaanse Lamb Of God en het Finse Children Of Bodom komen samen naar 013. Deze twee absolute smaakmakers in de hedendaagse metalscene staan op woensdag 18 november exclusief op het vernieuwde podium in Tilburg. Als ‘special guest’ komt Sylosis mee. Tickets kosten €29,50 (excl. servicekosten) en gaan vanaf vrijdag 17 juli om 10:00 uur in de voorverkoop.

Het groovende thrashmetal geluid van Lamb Of God doet het al jaren erg goed. De Amerikaanse band grossiert in lompe platen waarop furieuze gitaarriffs als een onstuimige hagelbui op de luisteraar neerdalen. Tel daarbij de gouden strot van zanger Randy Blythe en je hebt een bikkelharde band die al jaren gezien wordt als de enige echte troonopvolger van Pantera. De vaandeldragers van de zogenaamde New Wave Of American Heavy Metal hebben een nieuw album klaar getiteld ‘Sturm Und Drang’ dat in juli verschijnt.

Het Finse Children Of Bodom is druk bezig met een opvolger van het uitstekende ‘Halo Of Blood’ (2013). De melodieuze deathmetal van de groep is spijkerhard, supersnel en bevat veel ruimte voor melodie. Het indrukwekkende oeuvre bevat bovendien elementen uit de black-, power- en thrashmetal. Children Of Bodom blinkt uit in technisch vakmanschap en met zanger/gitarist Alexi Laiho heeft de groep één van de beste metalgitaristen in de gelederen.

Children Of Bodom en Lamb Of God slaan dit jaar de handen ineen en gaan als co-headliners op tournee door Europa. Dat betekent natuurlijk goed nieuws voor de metalfans, aangezien beide groepen absolute smaakmakers zijn in het genre. En of dat nog niet genoeg is, nemen ze met Sylosis ook nog een ijzersterke support mee. De show in het vernieuwde 013 is bovendien exclusief en dus de enige show in Nederland.

Lamb Of God + Children Of Bodom
+ Sylosis
Woensdag 18 november 2015 | aanvang 19:30 | zaal open 18:30
Tickets € 29,50 (excl. servicekosten) | grote zaal | Voorverkoop vanaf vrijdag 17 juli, 10:00 uur


Nieuwsoverzicht