013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht 3FM-dj’s Frank en Giel verklaren elkaar de liefde met het Frank <3 Giel Festival in 013

3FM-dj’s Frank en Giel verklaren elkaar de liefde met het Frank <3 Giel Festival in 013

07 sep 2015

3FM-dj’s Giel Beelen (VARA) en Frank van der Lende (BNN) gaan als eerste radio-dj’s in Nederland een heus festival organiseren. Op donderdag 29 oktober organiseren de ochtend- en middagjockey het Frank 3 Giel Festival in Poppodium 013 in Tilburg. De eerste namen die op komen treden zijn Jett Rebel, Lucas Hamming, Sue The Night en The Indien. Tickets kosten €25 en gaan in de voorverkoop via BNN en VARA.

Middagjock en BNN’er Frank van der Lende en ochtendjock en VARA-presentator Giel Beelen onthulden op een spectaculaire persconferentie op 7 september dat ze samen een heus festival gaan organiseren. Waarom? Nou, gewoon omdat het kan. Maar vooral voor de liefde voor muziek en de liefde voor elkaar. Op donderdag 29 oktober wordt het compleet vernieuwde 013 in Tilburg omgetoverd tot het allereerste Frank 3 Giel Festival. De deuren worden in ‘Frank <3’ op donderdag 29 oktober live geopend. In de ochtendshow van Giel Beelen op vrijdag 30 oktober wordt het festival officieel afgesloten.

Hoe het festival er precies uit gaat zien wordt later in de radioshows van beide mannen bekend gemaakt. Wel heeft het duo alvast een klein tipje van de sluier opgelicht. Singer-songwriter (en huisband van DWDD) Lucas Hamming, de Haarlemse Sue The Night, muzikaal wonder Jett Rebel en de talentvolle act The Indien zijn in ieder geval van de partij om live te knallen!

Daarnaast maken vijfentwintig luisteraars kans op een ‘Golden Ticket’. Deze mazzelaars worden samen met een introducé volledig in de VIP-watten gelegd en mogen zelfs blijven slapen! Samen met Giel zullen zij in de ochtendshow van vrijdag 30 oktober het licht uit doen. Kaarten zijn per direct te bestellen via BNN en VARA.

Frank <3 Giel Festival                                    
Donderdag 29 oktober 2015 | aanvang 18:00 | zaal open 18:00
Tickets € 25 | Alle zalen | Voorverkoop per direct gestart


Nieuwsoverzicht