013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Within Temptation sluit 2015 af met speciale kerstshow ‘Black X-mas’

Within Temptation sluit 2015 af met speciale kerstshow ‘Black X-mas’

09 okt 2015

Within Temptation sluit op 20 december het jaar af met een speciale kerstshow in het geheel vernieuwde 013 in Tilburg. Onder de noemer ‘Black X-mas’ krijgt het publiek die avond een bijzondere en exclusieve ‘duistere kerstshow’ voorgeschoteld. Dat maakte de band zojuist bekend. Tickets kosten € 35,- (exclusief servicekosten); de voorverkoop start aanstaande zaterdag 10 oktober om 10:00 uur via www.013.nl.

Een traditioneel kerstconcert met zoete klanken hoeven we van ‘s lands meest succesvolle symfonische rockband onder leiding van frontvrouw Sharon den Adel uiteraard niet te verwachten. Geesten, skeletten, zombies, heksen en andere duistere wezens liggen meer in de lijn der verwachtingen bij ‘Black X-mas’, wat de band zelf aankondigt als een “ongebruikelijk kerstoptreden”. Within Temptation roept haar fans op om ook in stijl gekleed te komen. De dresscode voor de avond is ‘Dark Creatures’.

Met deze duistere kerstshow sluit de band een zeer druk jaar af met 60 concerten op verschillende continenten - waaronder een uitverkochte theatertour in Nederland, een grote festivaltour in Europa én een tournee door Rusland. In het aankomende jaar zal Within Temptation zich voornamelijk richten op het schrijven van nieuw materiaal, al staan er ook alweer optredens op diverse zomerfestivals in Europa gepland.

WITHIN TEMPTATION
Zondag 20 december 2015| aanvang 20:30 uur | zaal open 19:00 uur
Tickets € 35,- (excl. servicekosten)
Dresscode:  ‘Dark Creatures’
Voorverkoop vanaf zaterdag 10 oktober 10:00 uur

Nieuwsoverzicht