013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Machine Head terug naar 013 voor avondvullende show 'An Evening With Machine Head'

Machine Head terug naar 013 voor avondvullende show 'An Evening With Machine Head'

13 okt 2015

Machine Head is een begrip in de wereld van de harde gitaren. Liefhebbers van retestrak gespeelde stevige (heavy/speed/groove/thrash) metal weten al sinds de oprichting van deze eigengereide band in 1991 dat deze groep uit Oakland van roestvrij metaal is gemaakt. Het iconische en verbluffende debuutalbum ‘Burn My Eyes’ uit 1994 zet de band met één meedogenloze mokerslag op de kaart en katapulteert de band meteen naar de eredivisie van de metal. Dit meesterwerk wordt dan ook terecht vaak in één adem genoemd met klassiekers als ‘Master of Puppets’ van Metallica of Slayers ‘Reign in Blood’.

In tegenstelling tot collega-groepen uit de jaren negentig trekt Machine Head nog steeds veel publiek. Of het nu de grote festivals zijn of zalen van het formaat HMH, Machine Head blijft ook in Nederland een graag geziene gast. 

Dit exclusieve optreden in 013 Tilburg wijkt qua opzet af van eerdere shows. Machine Head geeft vanavond in 013 namelijk een avondvullende show. Dat betekent dus: géén voorprogramma’s, maar puur en alleen de Californische metalmachine zelf!

An Evening With Machine Head

Maandag 29 februari 2016 | aanvang 20:30 | zaal open 19:00
Tickets € 42,50 (excl. service- en transactiekosten) | Main | Voorverkoop vanaf vrijdag 16 oktober

Nieuwsoverzicht