013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Within Temptation geeft 2e ‘Black X-mas’ show op 21-12

Within Temptation geeft 2e ‘Black X-mas’ show op 21-12

16 okt 2015

Niet alleen het Nederlandse publiek wil blijkbaar graag de ‘duistere kerstshow’ van de symfonische rockband onder leiding van frontvrouw Sharon den Adel meemaken, ook Duitse, Amerikaanse, Engelse en Griekse fans joegen op kaarten. Om alle liefhebbers de kans te geven om dit unieke concert te beleven, geeft Within Temptation behalve de eerste show op 20 december ook de dag (maandag 21-12) erna een optreden.

Onder de noemer ‘Black X-mas’ krijgt het publiek een ‘duistere kerstshow’ voorgeschoteld. Een traditioneel kerstconcert met zoete klanken hoeven we van de band uiteraard ook niet te verwachten. Geesten, skeletten, zombies, heksen en andere duistere wezens liggen meer in de lijn der verwachtingen bij wat de band zelf aankondigt als een ‘ongebruikelijk kerstoptreden’. Within Temptation roept haar fans op om ook in stijl gekleed te komen: de dresscode voor de avond is ‘Dark Creatures’.

Met deze kerstshows sluit de band een zeer druk jaar af met 60 concerten op verschillende continenten, waaronder een uitverkochte theatertour in Nederland, een grote festivaltour in Europa én een tournee door Rusland. In het aankomende jaar zal Within Temptation zich voornamelijk richten op het schrijven van nieuw materiaal, al staan er ook alweer optredens op diverse zomerfestivals in Europa gepland. 

WITHIN TEMPTATION
Maandag 21 december 2015 | aanvang 20:30 uur | zaal open 19:00 uur
Tickets € 35,- (excl. servicekosten)
Dresscode:  ‘Dark Creatures’
Voorverkoop reeds gestart

Nieuwsoverzicht