013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Welkom in de nieuwe Jupiler Zaal!

Welkom in de nieuwe Jupiler Zaal!

03 nov 2015

Huh?! De Jupiler Zaal was toch de grote zaal in 013? Vanaf heden is de nieuwe ‘kleine zaal’ omgedoopt tot Jupiler Zaal en bijna verdubbeld in haar capaciteit. Aankomende woensdag 4 november opent deze nieuwe zaal haar deuren.

Tijdens de verbouwing is de oude Kleine Zaal flink onder handen genomen. Vanuit de nieuwe ingang ga je een trap naar beneden (hier was de garderobe van de grote zaal). Onderaan de trap kom je aan in de foyer van de nieuwe Jupiler Zaal. Deze ruimte is voorzien van een garderobe, een rookhok, toiletten en een servicebalie. Via een trap omhoog kom je dan in de zaal zelf terecht.

De zaal is samengevoegd met Stage01 tot één zaal met een capaciteit van 700 personen (voorheen 325). De zaal is een meter hoger waardoor de zichtlijnen op het nieuwe balkon beter en ruimtelijker zijn. Daarnaast kan de bezoeker nu zijn dorst ook stillen bij de bar op het balkon. 

Oude helden in een nieuwe zaal
In de eerste week openen we de nieuwe Jupiler Zaal met een knallend programma. De zaal wordt op woensdag keihard ingeluid door de thrash legendes van Annihilator. Vervolgens zal Causes de nieuwe Jupiler Zaal leren hoe je danst op hun aanstekelijke indie pop. Op vrijdag nemen onze Tilburgse poppunkers van Destine definitief afscheid van het publiek met een ongeëvenaard feestje. 

De Jupiler Zaal sluit haar openingsweekend af in stijl met Euphoria. Het succesvolle hardstyle concept bestaat alweer 10 jaar en wordt daarom knallend gevierd in een volledig vernieuwd 013. Kortom: in een week een metalshow, een indieshow, een punkshow en een hardstyle show. Voor ieder wat wils!

Klik hier voor het volledige programma van de vernieuwde Jupiler Zaal

Nieuwsoverzicht