013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Word jij de nieuwe aanwinst van het 013 vrijwilligers team?

Word jij de nieuwe aanwinst van het 013 vrijwilligers team?

25 okt 2016

Wil je wel eens weten hoe de andere kant van de popwereld eruit ziet? Dan is werken bij 013 echt iets voor jou!

Vrijwilliger zijn bij 013 Poppodium is om meerdere redenen niet zomaar vrijwilligerswerk. Als vrijwilliger ben je onderdeel van een hecht team en ook als bezoeker welkom bij de concerten, dansavonden en festivals (zoals Roadburn) van 013. Bovendien vragen grote Nederlandse festivals zoals Pinkpop en Lowlands aan 013 om vrijwilligers voor haar festival te leveren. Verder organiseren wij jaarlijks een uitstapje en een speciale thema kerstborrel voor onze vrijwilligers. Ook doen we mee aan het NK Poppodia voetbal en ontvang je jaarlijks hét begeerde 013 crew-T-shirt.

013 Poppodium is op zoek naar vrijwilligers voor bar, kassa, muntverkoop, service, podium, dagbeheer en EHBO.

Kassa
Een leuke avond begint voor veel van onze gasten bij het eerste contact met jou! Ben jij een enthousiaste verkoper die graag onze gasten voorziet van een geldig ticket?

Muntverkoop
Werk jij nauwkeurig en weet je zelfs in alle drukte nog exact hoeveel wisselgeld je moet teruggeven? Meld je dan nu aan!

Service
Ons serviceteam is een groep van alleskunners! In deze functie verwelkom je bezoekers en bied je hulp bij vragen of problemen. Word jij het vriendelijke gezicht aan onze deur?

Dagbeheer
De vrijwilliger dagbeheer is een echte aanpakker! Je helpt met het gereed maken van de barren en de kleedkamers. Zorg jij ervoor dat onze bezoekers en artiesten meteen bij binnenkomst zien dat 013 aandacht heeft voor service en kwaliteit?

Podium
Ben jij een echt podiumbeest die graag de mouwen opstroopt? Dan is het backstage/podium werk op je lijf geschreven! In deze functie maak je de productie van concerten en dansavonden van A tot Z mee en ben je medeverantwoordelijk voor deze productie. 

Bar
Tap jij het beste biertje van je vriendengroep en rust je niet voordat iedere bezoeker zijn of haar drankje heeft gekregen? Dan ben jij de bartijger die wij zoeken!

EHBO
Onze vrijwillige hulpverleners zijn getraind om adequaat hulp te verlenen en weten precies hoe zij ongevallen tijdens concerten in goede banen kunnen leiden. Ben jij in bezit van een EHBO diploma of werkzaam in de zorg? Dan heeft het 013 EHBO team jou nodig!

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Zorg er dan samen met het 013-team voor dat onze bezoekers een fantastische avond beleven! Klik hier voor de vacatures die nu open staan.

Foto door Jostijn Ligtvoet Fotografie

Nieuwsoverzicht