013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht SINGLEFEESTJE GOES VINYL

SINGLEFEESTJE GOES VINYL

14 sep 2014

De DJ’s zijn in vorm, de singletjes gepoetst, de vlaggen gestikt. Singlefeestje <3 013 staat voor de deur and we really really really like that. Vandaag bereikte ons het bericht dat er nog een schepje bovenop wordt gedaan!

SINGLEFEESTJE GOES VINYL

Feest
In de basement van de Jupiler Zaal wordt er namelijk nog een klein feestje toegevoegd: Singlefeestje *Vinyl Edition*. Terwijl je vrienden in de Jupiler Zaal meezingen met de nieuwe single van Broederliefde of Matt Simons, kun je in de kelder genieten van de beste vinylplaten en LP’s uit de jaren 70 en 80. Volgens Martin Honings, marketing manager bij Triomf, voegt het absoluut iets extra’s toe: “Het is een ontzettend fijne binnenkomer. Je bent misschien je jas aan het ophangen of muntjes aan het halen, maar je zit meteen in de juiste vibe. Vervolgens zie je in de loop van de avond dat steeds meer mensen blijven hangen.”

Ruime keuze
Waar het ‘echte’ Singlefeestje duizenden singletjes heeft om uit te kiezen, is het aanbod in LP’s iets beperkter. Nog altijd kun je uit ruim 750 platen, je favoriete guilty pleasure kiezen. Honings: “Het is een hele leuke handeling om door die oude platen heen te gaan. We nemen ze niet iedere editie mee, maar als het een hete avond belooft te worden zoals in 013, moeten we wel.”

Singlefeestje <3 013 start komende zaterdag om 23:00 uur. Kaarten voor Singlefeestje zijn hier verkrijgbaar. 

Meer nulnuldertien shows: 

24-09 SubQuake: Phace + Limewax + Pythius
30-09 King Shiloh Soundsystem
08-10 Losjes: Palms Trax + Serge
15-10 Gaande: The Flexican + Wantigga

Nulnuldertien is het nachtprogramma van 013 Poppodium check ook facebook.com/nul013 & nul013 op Instagram

SINGLEFEESTJE GOES VINYL
Nieuwsoverzicht