013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Nachtlabel Nulnuldertien wordt hoofdsponsor FC Gaande

Nachtlabel Nulnuldertien wordt hoofdsponsor FC Gaande

07 okt 2016

Vanaf komend clubseizoen prijkt Nulnuldertien op het shirt van FC Gaande. Het nachtlabel van poppodium 013 en het DJ duo waren al langere tijd met elkaar in gesprek, maar vandaag werden dan echt officieel de handtekeningen gezet.

                               

Nachtlabel Nulnuldertien wordt hoofdsponsor FC Gaande

FC Gaande

FC Gaande komt voort uit de dansavond 'Gaande' die iedere twee maanden in 013 wordt gehouden. Bezoekers kunnen hier genieten van de nieuwste hiphop, house en RnB platen. De residents van het feest - Paquito Moniz en Yung Amadeus - maken komende zaterdag op dit feest hun debuut als FC Gaande. Naast de twee Tilburgers staan ook gevestigde namen als The Flexican en Wantigga op de line up.

Nulnuldertien

Nulnuldertien (00:13) is hét nachtlabel van poppodium 013 en host ieder weekend de beste labels, DJs en collectieven. Succesvolle dansavonden als Singlefeestje, Suburban Disco en Losjes vallen sinds 2016 onder deze noemer. Ook Gaande maakt hier sinds vorig jaar deel van uit. Met het Nul013 logo priemend op de borst van FC Gaande, wordt deze samenwerking nog maar eens extra onderstreept.

Toekomst

FC Gaande en Nulnuldertien gaan een samenwerking aan voor één seizoen met de optie voor een extra tweede seizoen. Na haar debuut op 15 oktober in 013, zal FC Gaande vanaf 2017 ook andere clubs door heel het land tegenkomen. In mei volgt vervolgens de evaluatie.

Danceprogrammeur van 013, Bas Veekens, kijkt al uit naar de samenwerking: "FC Gaande heeft een goede basis, en een prachtige aanhang. Wij zijn dan ook blij dat Nul013 in dit stadium zo prominent op het shirt komt te staan. De ambities van Nulnuldertien en FC Gaande sluiten naadloos op elkaar aan, dus ik ben ervan overtuigd dat we een mooi seizoen tegemoet gaan."

Ook Yung Amadeus en Paquito Moniz (samen FC Gaande) zijn blij met de deal: "Echt flex dit."

Wil je het debuut van FC Gaande bijwonen? Kaartjes voor Gaande: The Flexican, Wantigga & FC Gaande zijn nog altijd hier verkrijgbaar.

Meer Nulnuldertien shows:

08-10 Losjes w/ Palms Trax + Serge
22-10 Zer00s Heroes
29-10 Loos: Return of the Living Dead

Nieuwsoverzicht