013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht WOO HAH! Festival genomineerd voor European Festival Awards

WOO HAH! Festival genomineerd voor European Festival Awards

07 okt 2016

Het WOO HAH! festival dat in de Spoorzone van Tilburg plaatsvindt is genomineerd voor een European Festival Award in de categorie ‘Best Medium Sized Festival’. Het is dit jaar de 7de keer dat de prestigieuze Festival Awards plaatsvinden. De uitreiking van de awards vindt plaats op 14 januari op Eurosonic Noorderslag. 

Maar liefst 11.000 bezoekers genoten op zaterdag 2 juli van optredens van o.a ScHoolboy Q, Action Bronson en Young Thug. WOO HAH! vond dit jaar voor de derde keer plaats en heefteen grote groei doorgemaakt met deze uitverkochte editie. Van de in totaal 11.000 bezoekers kwam 23% uit het buitenland. Deze internationale  bezoekers waren afkomstig uit maar liefst 20 verschillende landen.

Met de nominatie voor ‘Best Medium Sized Festival’ plaatst WOO HAH! zich in het rijtje tussen festivals als Down The Rabbit Hole (NL), Melt! Festival (GER) en Best Kept Secret (NL). Een mooie plek die de organisatie graag ook gaat verzilveren met een award.

Stemmen op de European festival awards is mogelijk tot en met 31 november via de volgende link: http://eu.festivalawards.com/vote-now/

Op dit moment is de organisatie druk met de voorbereidingen van WOO HAH! 2017. In 2017 komt WOO HAH! in een nog grotere opzet terug. Het festival breidt uit naar 2 dagen en zal plaatsvinden op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. 
Nieuwsoverzicht