013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Win het 013 Gouden Ticket

Win het 013 Gouden Ticket

10 nov 2016

Het is deze maand één jaar geleden dat het vernieuwde 013 haar deuren opende. In dit 013 jaaroverzicht (laden duurt even, maar is het wachten waard) met hoogtepunten in foto en video kun je het eerste jaar in ons verbouwde pand herbeleven. Omdat 013 natuurlijk nergens is zonder jullie als publiek hebben we in november een aantal leuke acties.

Onze muntenautomaten zijn zo blij met dit heuglijk feit dat ze de hele maand november zo nu en dan Gouden Munten uitwerpen. Deze munten zijn vier maal zo veel waard: da's dus mooi vier bier in plaats van één. En het blijft niet bij gouden munten...

Win het 013 Gouden Ticket


Iedereen die in de maand november online een ticket koopt (of al heeft gekocht) maakt namelijk automatisch kans op het 013 Gouden Ticket. De winnaar van dit ticket krijgt gratis toegang tot een 013 show naar keuze met drie vrienden, diner bij Dudok, een rondleiding, hotelovernachting én een babysitter!

Win het 013 Gouden Ticket


Begin december loten we één winnaar uit iedereen die in deze maand online tickets bij 013 heeft besteld. De winnaar ontvangt in de week van maandag 5 december per mail bericht van ons.

Veel succes en tot snel bij 013!
Nieuwsoverzicht