013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht De favoriete singles van de crew

De favoriete singles van de crew

06 dec 2016

Na een succesvol debuut in januari van dit jaar, veroverde Singlefeestje in drie edities de harten van de Tilburger. Deze zaterdag vindt het allerlaatste Singlefeestje van 2016 plaats en dus waren we benieuwd: "Wat zijn eigenlijk de favoriete singles van de Singlefeestje-crew?"  

Maya: Spice Girls - Who Do You Think You Are? 

“'You have got to, swing it, shake it, move it, make it! Who do you think you are?' is toch eigenlijk waar het leven om gaat? Wat kun je daar nou nog aan toevoegen? Mijn liefde voor de Spice Girls zal nooit doven."

De favoriete singles van de crew

Anne: Rihanna - Rude Boy

“Ik word altijd heel vrolijk als mensen Rude Boy aanvragen. Je kan er lekker op dansen, en Rihanna is gewoon een powergirl." 

De favoriete singles van de crew

David: Osdorp Posse - Origineel Amsterdams

“Dit is het enige liedje dat ik hardop van het begin tot het einde kan meezingen. Ik heb de single zelf gekocht & gedoneerd aan Singlefeestje. Helaas kunnen we hem enkel in Amsterdam draaien, maar dat zijn dan net van die speciale momenten." 

De favoriete singles van de crew

Nelke: Lou Bega - Mambo No. 5

Mambo No. 5 roept echt zo’n Brabantse gezelligheid bij me op. Het is gewoon een lekker nummer om op te dansen en te twisten, zonder al te veel gekkigheid.”


Er zijn nog kaarten voor Singlefeestje verkrijgbaar. Deze scoor je eenvoudig hier of zaterdag aan de deur van 013. Let wel op: de kaartverkoop gaat heerlijk, dus scoor voor alle zekerheid je ticket online!

Nieuwsoverzicht