013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Gucci Mane, G-Eazy en meer naar WOO HAH! 2017

Gucci Mane, G-Eazy en meer naar WOO HAH! 2017

16 dec 2016

WOO HAH! is na een succesvolle derde editie terug. Het internationaal toonaangevende hiphopfestival vindt in 2017 voor de vierde keer plaats en brengt dit jaar twee dagen vol hiphop en R&B naar de Spoorzone van Tilburg op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Het festival vergroot dit jaar haar festivalterrein met meer faciliteiten en een extra main-stage. Met GUCCI MANE, G-EAZY, MAC MILLER, FLATBUSH ZOMBIES, LIL UZI VERT, LIL DICKY, JONNA FRASER, KEVIN en KRINGILI & ALEX MEGAS is de toon voor WOO HAH! 2017 gezet. De kaartverkoop start vrijdag 23 december om 10.00 uur via woohahfestival.com. Er is een gelimiteerd aantal ambassador tickets beschikbaar voor €69,- (excl. Servicekosten). Reguliere tickets kosten €79,- (excl. Servicekosten). 


GUCCI MANE wordt door velen beschouwd als één van de grootste spelers binnen de Atlanta trap scene. Dit jaar kwam de rapper vrij na een gevangenisstraf waarna hij zijn strijdlustigheid gelijk liet zien door een album te droppen met featurings van o.a. Drake en Kanye West.

G-EAZY staat ook wel bekend als de ‘James Dean of rap’ met zijn leren jack en catchy hiphop tracks weet hij de afgelopen jaren al een groot publiek te bereiken.

MAC MILLER moest vorig jaar zijn optreden op WOO HAH! last-minute cancelen vanwege persoonlijke redenen. Dit jaar keert hij terug voor een re-do met een nieuw album op zak.

FLATBUSH ZOMBIES uit Brooklyn vertaalt de hoogtijdagen van de 90’s hiphop naar een hedendaags geluid en biedt diversiteit in de flows van de drie leden. LIL UZI VERT vertegenwoordigt een nieuwe generatie van hiphop met zijn trap beats en snelle delivery. LIL DICKY mengt komedie met hiphop en wil naar eigen zeggen ‘de game op zijn kop zetten’.

JONNA FRASER domineerde dit jaar de charts en kwam afgelopen oktober op 1 binnen in de Album Top 100. KEVIN bracht dit najaar zijn ‘Kleine Versnelling’ EP en weet te imponeren met zijn trage flow. Tillburgse talenten KRINGILI & ALEX MEGAS zijn momenteel in de race voor De Grote Prijs van Nederland. 

Wij zijn zeer blij met de eerste namen die we vandaag aan kunnen kondigen. Deze namen zijn slechts het topje van de ijsberg van wat komende zomer de eerste tweedaagse editie van WOO HAH! gaat vormen” aldus programmeur Ruud Lemmen. Verwacht binnenkortnog veel meer spraakmakende toevoegingen aan de line-up voor 2017

Na drie bijzonder succesvolle edities met onder meer optredens van Chance The Rapper, Travis Scott, Cypress Hill, Run The Jewels en ScHoolboy Q keert WOO HAH! in 2017 terug naar de Spoorzone van Tilburg. WOO HAH! groeit deze vierde editie verder met een nog uitgebreider programma verspreid over twee festivaldagen en een groter terrein. Na vorig jaar het camping terrein uit te hebben verkocht biedt WOO HAH! dit jaar een grotere camping nabij het festivalterrein. Naast het grotere terrein zorgt WOO HAH! dit jaar ook voor betere faciliteiten en goede vibes op het campingterrein.

Door opkomend talent te ondersteunen en ruimte te maken voor randprogrammering in de vorm van skate demonstraties, graffiti en vele  andere disciplines biedt WOO HAH! een weekend doorspekt met hiphop in de breedste zin van het woord.  

Tickets voor WOO HAH! 2017 zijn vanaf vrijdag 23 december om 10:00 uur verkrijgbaar. Vroege vogels betalen voor een ambassador ticket €69,- (excl. servicekosten). Let op: er is slechts een gelimiteerd aantal ambassador tickets verkrijgbaar waarvoor geldt OP = OP. De voorverkoop van reguliere tickets a €79,- gaat direct van start zodra de ambassador tickets zijn uitverkocht. Ga voor meer informatie naar www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram.


Nieuwsoverzicht