013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht WOO HAH! kaartverkoop start vandaag

WOO HAH! kaartverkoop start vandaag

22 dec 2016

Vrijdag 23 december om 10:00 uur start de voorverkoop van WOO HAH! 2017. We hebben een aantal zaken voor je op een rij gezet zodat je precies weet waar en hoe je je tickets kunt scoren.


Waar koop ik mijn tickets?
Met onderstaande button ga je morgenochtend direct naar de juiste pagina op de Ticketmaster website. Hier selecteer je vervolgens het type en het aantal tickets. Je campingticket kun je hier direct mee bestellen.
WOO HAH! kaartverkoop start vandaag
Om tickets te bestellen heb je een Ticketmaster-account nodig, dus handig om die alvast even te maken als je die nog niet hebt. Zodra je je tickets in reservering hebt staan, heb je 10 minuten de tijd om je bestelling af te ronden.

Bovenstaande button vind je morgenochtend ook via www.woohahfestival.com/tickets.

Welke tickets zijn er? 
- Ambassador weekendtickets €69,- (excl. servicekosten)
- Weekendtickets €79,- (excl. servicekosten)
- Dagtickets €45,- (excl.servicekosten).
- Camping ticket (2 dagen) €34,50 (excl.servicekosten)
- Treintickets vanaf €15,-

Voor ieder tickettype kan je maximaal 4 tickets per persoon kopen.

Ambassador en reguliere weekendtickets 
Vroege vogels betalen voor een ambassador weekendticket €69,- (excl. servicekosten). Let op: er is slechts een gelimiteerd aantal ambassador weekendtickets verkrijgbaar en we verwachten dat deze hard zullen gaan.

De voorverkoop van reguliere tickets à €79,- (excl. servicekosten) gaat direct van start zodra de ambassador weekendtickets zijn uitverkocht.

Ambassador tickets bieden geen extra privileges los van de lagere prijs.

Dagtickets
Er zijn dagtickets voor zowel vrijdag 30 juni als voor zaterdag 1 juli te koop à €45,- (excl. servicekosten).

Campingtickets
Campingtickets kosten €34,50 (excl. servicekosten) en zijn geldig voor beide overnachtingen. We raden je aan om direct je campingticket aan te schaffen. Er is slechts een gelimiteerd aantal plaatsen op de camping en we verwachten dat de verkoop van de campingtickets snel zal gaan.

Treintickets
Koop nu alvast een treinretour voor €15,00 of een meerdaags treinretour voor €19,00, geldig van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli 2017. Deze tickets zijn geldig vanaf elk station in Nederland naar station Tilburg Centraal. Klik hier voor meer informatie.

CJP tickets
Personen die in het bezit zijn kunnen ook tickets voor WOO HAH! bestellen met korting via deze link

WOO HAH! 2017 
WOO HAH! is na een succesvolle derde editie terug. Het hiphopfestival vindt in 2017 voor de vierde keer plaats en brengt dit jaar twee dagen vol hiphop en R&B naar de Spoorzone van Tilburg op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Het festival vergroot dit jaar haar festivalterrein met meer faciliteiten en een extra main-stage. Met GUCCI MANE, G-EAZY, MAC MILLER, FLATBUSH ZOMBIES, LIL UZI VERT, LIL DICKY, JONNA FRASER, KEVIN en KRINGILI & ALEX MEGAS is de toon voor WOO HAH! 2017 gezet. Verwacht komende maanden nog veel meer spraakmakende toevoegingen aan de line-up voor 2017.
Nieuwsoverzicht