013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht ​Line -up van WOO HAH! 2017 compleet met o.a.French Montana, Young M.A en Freddie Gibbs

​Line -up van WOO HAH! 2017 compleet met o.a.French Montana, Young M.A en Freddie Gibbs

16 mei 2017

Vandaag voegt WOO HAH! 21 nieuwe namen toe aan de line-up met FRENCH MONTANA, YOUNG M.A, FREDDIE GIBBS, MIKE WILL MADE-IT, FRESKU, MOCROMANIAC, PIETJU BELL, BRAZ, WOENZELAAR, KILLER KAMAL, ROMÉO ELVIS & LE MOTEL, YUNG INTERNET, JARREAU VANDAL, RAY FUEGO, ANBU, TASHA THE AMAZON, NICK HOOK, ILIASOPDEBEAT, IVY LAB, PAQUITO MONIZ en ODIN. Met deze toevoegingen is de line-up compleet, al heeft het randprogramma  nog een aantal verrassingen in petto. Weekendtickets, zaterdagtickets en campingtickets zijn reeds uitverkocht. Met enkel nog een beperkt aantal dagtickets voor vrijdag 30 juni beschikbaar, stevent het festival opnieuw af op een op voorhand uitverkochte editie.

FRENCH MONTANA emigreerde in zijn jonge tienerjaren van Marokko naar Amerika. Hij groeide op in The Bronx en bouwde zijn eigen hiphop imperium op. Niet alleen als begenadigd rapper, maar ook als CEO van Cocaine City Records. Montana heeft samenwerkingen met onder meer Chris Brown en Ty Dolla $ign op zijn naam staan.

YOUNG M.A is een dame om niet mee te sollen. Een bikkelharde vrouw die onverbloemd rapt over het harde leven in Brooklyn. Afgelopen zomer brak ze door naar een groter publiek met haar hit ‘Ooouuu’. Met miljoenen views per dag werd ze één van dé rappers van dit moment.

De Amerikaanse rapper FREDDIE GIBBS brengt zijn onvervalst rauwe gangsta rap na zijn optreden op WOO HAH! 2015 opnieuw naar Tilburg. De eveneens uit Amerika afkomstige rapper, producer en songwriter MIKE WILL MADE-IT is het meest bekend om zijn beats voor onder andere Rae Sremmurd’s ‘Black Beatles’, Beyonce’s ‘Formation’ en Kendrick Lamar’s ‘HUMBLE’. Eindhoven en Amsterdam represent: FRESKU, MOCROMANIAC, PIETJU BELL, BRAZ, WOENZELAAR en KILLER KAMAL komen samen een stage omver blazen. Met ROMÉO ELVIS & LE MOTEL verwelkomt WOO HAH! het grootste Franstalige muziektalent uit Brussel. De Amsterdamsehiphopsensatie YUNG INTERNET brengt raps over drugs, seks en afterparty’s op donkere trap. RAY FUEGO (SMIB) is de Amsterdamse definitie van rap, punk en rebellie. JARREAU VANDAL, eveneens uit Amsterdam, brengt zijn soulvolle, elektronische beats en breaks naar Tilburg. Het explosieve duo ANBU uit Venlo werkt aan een take over van de Nederlandse hiphop scene, niet alleen met hun muziek maar ook met hun video’s en fashion. De getalenteerde rapper en producer TASHA THE AMAZON uit Toronto startte haar carrière met niemand minder dan Ghostface Killah, The Roots en Raekwon. Tot slot maken DJ’s/producers NICK HOOK (New York), ILIASOPDEBEAT (Rotterdam), IVY LAB (Londen), PAQUITO MONIZ (Tilburg) en ODIN (Nijmegen) de line-up compleet.

Na drie bijzonder succesvolle edities met onder meer optredens van Chance The Rapper, Cypress Hill, Run The Jewels, Tyler the Creator en ScHoolboy Q keert WOO HAH! in 2017 terug naar de Spoorzone van Tilburg. WOO HAH! groeit deze vierde editie verder met een nog uitgebreider programma verspreid over twee festivaldagen en een groter terrein. Na vorig jaar het campingterrein te hebben uitverkocht biedt WOO HAH! dit jaar een grotere camping nabij het festivalterrein. Naast het grotere terrein zorgt WOO HAH! dit jaar ook weer voor alle faciliteiten en goede vibes op het campingterrein.

Door opkomend talent te ondersteunen en ruimte te maken voor randprogrammering in de vorm van skate demonstraties, graffiti en vele andere disciplines biedt WOO HAH! een weekend doorspekt met hiphop en alles wat daarbij hoort.

WOO HAH! wordt gepresenteerd door SNIPES.

Tickets voor WOO HAH! 2017 zijn verkrijgbaar via www.woohahfestival.com

Ga voor meer informatie naar www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram

Nieuwsoverzicht