013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht J. Cole, Joey Bada$$, Lil Pump en meer bevestigd voor lustrum editie WOO HAH!

J. Cole, Joey Bada$$, Lil Pump en meer bevestigd voor lustrum editie WOO HAH!

01 dec 2017

Na de afgelopen twee jaar uitverkochte edities gevierd te hebben komt WOO HAH! in 2018 groter terug dan ooit. Het toonaangevende hiphop festival gaat komend jaar haar lustrum vieren met een 3-daags festival op het Beekse Bergen terrein. Verspreid over twee volle dagen en een avond komen er meer dan 60 topartiesten naar WOO HAH! toe. De eerste namen beloven alvast heel veel goeds met J. COLE, JOEY BADA$$, 6LACK, BLACKBEAR, GOLDLINK, LIL PUMP, SKI MASK THE SLUMP GOD, J HUS, BELLY, SEVN ALIAS, MIST, BOKOESAM, LEAFS, JACIN TRILL en ARES. 

WOO HAH! wordt komend jaar gehouden op 13, 14 en 15 juli. Op 13 juli gaat de camping in de middag open en is er speciaal voor alle camping en weekend bezoekers in de avond al een volwaardig muziekprogramma. Op 14 en 15 zijn er vervolgens twee volle festivaldagen. 

De kaartverkoop start vrijdag 8 december om 10.00 via www.woohahfestival.com

De relatief korte geschiedenis van WOO HAH! festival is bijzonder succesvol te noemen: Waar het festival in 2014 begon als een kleinschalig festival voor pakweg 4.000 bezoekers, groeide het in een paar jaar uit tot een uitverkocht festival (2016) en daarna zelfs tot een meerdaags uitverkocht festival (2017) met 30.000 bezoekers in twee dagen tijd in de Spoorzone van Tilburg. Door een verhuizing naar het tegen Tilburg aan gelegen Beekse Bergen terrein kan het festival de komende jaren al haar wensen realiseren.  

Het festivalterrein van de Beekse Bergen kent een prachtige bosrijke omgeving en is direct aan een meer gelegen. De festivalcamping is aangrenzend aan het festival en voor de mensen die niet graag kamperen worden er verscheidene vaste accommodaties verhuurd zoals blokhutten, bungalows, en meer.

Met de al aangekondigde namen en nog 50+ acts in het verschiet biedt WOO HAH! bezoekers de kans om de ultieme hiphop getaway te beleven. Naast de live acts biedt WOO HAH! een hele waslijst aan extra activiteiten en randprogramma. Meer informatie hierover volgt later. 

Nieuwsoverzicht