013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht A$AP ROCKY, CARDI B, ACTION BRONSON, SMOKEPURRP EN MEER TOEGEVOEGD AAN LINE-UP WOO HAH!

A$AP ROCKY, CARDI B, ACTION BRONSON, SMOKEPURRP EN MEER TOEGEVOEGD AAN LINE-UP WOO HAH!

22 jan 2018

Vandaag voegt WOO HAH! 13 nieuwe acts toe aan de line-up: A$AP ROCKY, CARDI B, ACTION BRONSON, RICH BRIAN, CASHMERE CAT, SMOKEPURPP, DENZEL CURRY, A BOOGIE WIT DA HOODIE, A$AP TWELVYY, NIGHT LOVELL, MULA B en BEATS BY ESKO. RONNIE FLEX komt als zijn alter ego FLONTI STACKS optreden. Eerder werden onder andere J. COLE, JOEY BADA$$ en LIL PUMP al aangekondigd. De kaartverkoop is reeds gestart via woohahfestival.com.

A$AP Rocky wordt wereldwijd beschouwd als een van de grootste en invloedrijkste rappers. Hij werd meerdere malen genomineerd voor een Grammy Award en werkte onder andere samen met genre grootheden als Kanye West, Drake en Kendrick Lamar. In 2016 kwam Rocky onverwacht al op WOO HAH! om vriend A$AP Ferg muzikaal bij te staan op wat later één van de meest legendarische momenten van het festival bleek te zijn. In 2018 komt hij terug voor een volledige headline show. Cardi B schreef vorig jaar geschiedenis. Met haar enorme hit ‘Bodak Yellow’ was ze de eerste vrouwelijke rapper sinds Lauryn Hill die zonder gastbijdragen op nummer 1 van de Amerikaanse hitlijsten stond. De komende maanden maakt het festival nog een dertigtal artiesten bekend die zullen optreden op het festival. 

Naast de omvangrijke line-up heeft WOO HAH! nog veel meer te bieden. Zo kunnen bezoekers dit jaar overnachten op het natuurrijke safaripark Beekse Bergen aangrenzend aan het festivalterrein. Ruud Lemmen (festivaldirecteur): “Op onze nieuwe locatie hebben we de kans onze bezoekers de ultieme hiphop getaway te bezorgen, zo is er de optie om te blijven kamperen  direct naast het terrein, maar zijn er ook luxe accommodaties zoals bungalows, lodges en meer.  Ook gaan we in ons randprogramma weer de lifestyle uitlichten met diverse activiteiten. Drie dagen everyday life ontvluchten met de meest fantastische hiphop om je heen dus.” Op vrijdag 13 juli gaat de camping open en is er speciaal voor alle camping en weekend bezoekers al een volwaardig muziekprogramma.

Nieuwsoverzicht