013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Migos,Trippie Redd, Giggs, Mick Jenkins en meer toegevoegd aan line-up WOO HAH!

Migos,Trippie Redd, Giggs, Mick Jenkins en meer toegevoegd aan line-up WOO HAH!

07 mrt 2018

Vandaag voegt WOO HAH! 17 nieuwe acts toe aan de line-up: MIGOS, TRIPPIE REDD, GIGGS, MICK JENKINS, LIL XAN, SNAKEHIPS, SAM GELLAITRY, YXNG BANE, GASHI, BAS, INJURY RESERVE, JUNGLEPUSSY, LATIFAH, ZWANGERE GUY, HYPERLINK, SIROJ en LION KOJO. Eerder werden onder andere J. COLE, A$AP ROCKY, CARDI B, JOEY BADA$$, ACTION BRONSON en BLACKBEAR al aangekondigd. Binnenkort maakt de organisatie de line up compleet. De kaartverkoop is reeds gestart via woohahfestival.com.

Het traptrio MIGOS is één van de grootste hiphopformaties van het moment. De heren braken wereldwijd door met de hit ‘Bad and Boujee’ en gaan sindsdien als een speer. Nadat ze hun album ‘Culture II’ begin dit jaar uitbrachten met hits als ‘Motorsport’ (ft. Nicki Minaj en Cardi B) en ‘Stir Fry’ delen ze een bijzonder record met The Beatles. Beide groepen hebben 14 singles tegelijkertijd in de Billboard Hot 100 gekregen. De 18-jarige rapper TRIPPIE REDD bracht vorig jaar ‘Love Scars’ uit, waarmee hij niet alleen binnen no-time miljoen views haalde op YouTube, maar ook de aandacht trok van Travis Scott waarmee hij de track ‘Dark Knight Dummo’ uitbracht. Inmiddels werkt hij samen met Drake en Lil Wayne en ligt de wereld aan zijn voeten. GIGGS wordt gezien als één van de grondleggers van Grime. Hij timmerde vanuit Londen al jaren aan de weg met albums als ‘Landlord’ voordat hij vorig jaar op het succes-album ‘More Life’ van Drake verscheen. Ze werkten samen op maar liefst twee tracks, ‘No Long Talk’ en ‘KMT’. Sinds de twee rappers samen op tour gingen verovert Giggs de wereld met zijn UK-sound.

Naast de omvangrijke line-up heeft WOO HAH! nog veel meer te bieden. Zo kunnen bezoekers dit jaar overnachten op het natuurrijke safaripark Beekse Bergen aangrenzend aan het festivalterrein. Ruud Lemmen (festivaldirecteur): “Op onze nieuwe locatie hebben we de kans onze bezoekers de ultieme hiphop getaway te bezorgen, zo is er de optie om te blijven kamperen  direct naast het terrein, maar zijn er ook luxe accommodaties zoals bungalows, lodges en meer.  Ook gaan we in ons randprogramma weer de lifestyle uitlichten met diverse activiteiten. Drie dagen everyday life ontvluchten met de meest fantastische hiphop om je heen dus.” Op vrijdag 13 juli gaat de camping open en is er speciaal voor alle camping en weekend bezoekers al een volwaardig muziekprogramma.


Nieuwsoverzicht