013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht VACATURE: Payroll Horecamedewerker Dance

VACATURE: Payroll Horecamedewerker Dance

19 apr 2018
VACATURE: Payroll Horecamedewerker Dance

013 Poppodium is per direct op zoek naar frisse krachten voor in de nacht. Naast alle concerten kun je ieder weekend onder de noemer '00:13', terecht voor clubavonden van 300 tot 3000 bezoekers, georganiseerd door de beste collectieven, labels en DJ’s. Van Nachtcollege en Subquake, tot Singlefeestje en Vunzige Deuntjes. 

Solliciteren voor deze functie is mogelijk t/m 6 mei.

Als horecamedewerker bepaal je de sfeer zodra de bezoeker binnenkomt en zorg je ervoor dat de bar er uitnodigend bijstaat. Het is belangrijk dat je gastvrij en zorgvuldig kan werken, juist als het druk is, want iedereen wil natuurlijk snel geholpen worden. Sta jij met een smile bij de entree om bezoekers te verwelkomen? Heb je genoeg focus om mixdrankjes te bereiden terwijl het feest voor je compleet los gaat? Hou je zelf ook wel van een nachtje doorhalen en kun je enthousiast werken tijdens zowel een dolle 90’s party als een zwoele hip hop avond? Kom werken bij 013 en deel je enthousiasme, gastvrijheid en passie voor muziek met ons!

Korte functie-inhoud
- gastvrij ontvangen van bezoekers en hosten van het entreegebied.
- bezoekers voorzien van drankjes in ruil voor consumptiemunten.
- verrichten van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden.
- attent zijn op wensen van bezoekers.

Vereisten
- minimaal 18 jaar, woonachtig in Tilburg.
- affiniteit met dance, pop en hip hop.
- gastgerichte en representatieve houding.
- zelfstandig en stressbestendig kunnen werken in een drukke, luide omgeving.
- drie zaterdagnachten per maand beschikbaar, ook bereid om te werken op donderdag- en vrijdagnacht.
- beschikbaar op oudejaarsnacht tijdens Plan de Champagne.

Wij bieden
Salaris: brutoloon € 9,59 per uur, functieniveau 2, CAO Nederlandse Poppodia en -Festivals. Naast je salaris bieden wij een fijne werkomgeving, relevante trainingen, kun je gratis naar 00:13 feesten en mag je mee met leuke jaarlijkse personeelsuitjes zoals het Nederlands Poppodia Voetbaltoernooi. 

013 streeft naar culturele diversiteit in haar organisatie. We nodigen daarom nadrukkelijk geïnteresseerden met een andere dan een Nederlandse culturele achtergrond uit om te solliciteren.

VACATURE: Payroll Horecamedewerker Dance
Nieuwsoverzicht