013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht De Zer00's Heroes van Sander Hoogendoorn

De Zer00's Heroes van Sander Hoogendoorn

10 mei 2018

Vanavond neemt Zer00's Heroes je mee naar de beginjaren van het millennium toen alle cool kids een Nokia 3310 en MSN hadden. De beste hits uit het eerste decennium van dit millennium komen dan in rap tempo langs. We vroegen 3FM DJ Sander Hoogendoorn naar zijn Zer00's Heroes. 

1. Gigi D’Agostino - L’Amour Toujours

Gigi was een beetje de David Guetta van de Zer00’s. Een plaat waar echt de meeste publieksreactie op komt. Hij is ook zo herkenbaar maar je hoort ‘m eigenlijk nergens meer, behalve in foute studentenkroegen en natuurlijk bij ons. En vergeet niet de handen van links naar rechts te doen tot je niet meer kan.

2. Fratelis - Chelsea Dagger

Een goede avond Zer00’s kan niet zonder meezingers en meespringers. Dit liedje is voor beide doeleinden geschikt. Dit geeft mij mooie herinneringen aan het glazen huis waar dit toen het themalied van was. 

3. Mauro Picotto - Komodo

Ik ben een sucker voor foute dance uit de Zer00’s, maar Mauro Picotto (hoe gedateerd het nu ook klinkt) was altijd cool. Zijn liedjes zijn gewoon heel goed, en hij maakte tof gebruik van klassieke stukken.

4. Sum 41 - Fat Lip


De eerste keer dat ik naar een concert ging was van Sum 41 én het was in 013. Ik ben nog steeds groot fan (heb zelfs een 41 tattoo op mijn been, gezet door de band) dus zeker weten dat ik deze ga draaien in 013 bij Zer00’s Heroes!

5. Black Eyed Peas - My Humps

Mijn toenmalige vriendinnetje (die nu trouwens op vrouwen valt) en ik hebben dit album (Elephunk) helemaal grijs gedraaid. Nog steeds denk ik met veel plezier terug aan die tijd en het is zo’n instant klassieker op de dansvloer, nog steeds. Leve de liefde <3

Er zijn nog kaarten te koop voor vanavond! Deze scoor je eenvoudig hier: http://www.013.nl/programma/4730/zer00-s-heroes-7 (of aan de deur bij 013)

Nieuwsoverzicht