013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht TY DOLLA $IGN, PLAYBOI CARTI EN MEER MAKEN LINE UP WOO HAH! COMPLEET

TY DOLLA $IGN, PLAYBOI CARTI EN MEER MAKEN LINE UP WOO HAH! COMPLEET

28 mei 2018

Vandaag is de line-up compleet gemaakt met 17 nieuwe acts: TY DOLLA $IGN, PLAYBOI CARTI, DVSN, REJJIE SNOW, SCARLXRD, AJ TRACEY, SOULECTION (JOE KAY & THE WHOOLIGAN), BOEF, FRENNA, 3ROBI, VIC 9, DVTCH NORRIS, YUNG FELIX, FULL CRATE, ABSTRACT, FS GREEN en RACHEL GREEN. Eerder werden onder andere J. COLE, A$AP ROCKY, MIGOS, JOEY BADA$$ en ACTION BRONSON al aangekondigd. Een aantal ticketsoorten is al uitverkocht, maar weekendtickets (excl. camping) en zondagtickets zijn nog te koop via www.woohahfestival.com   

Ty Dolla $ign is één van de grootste R&B zangers en producers van het moment. Hij werkte al samen met grootheden als Pharrell Williams, Kanye West en The Weeknd en heeft tientallen hits op zijn naam staan. Afgelopen jaar bracht hij zijn derde album ‘Beach House 3’ uit en verscheen hij op het nummer ‘Swalla’ van Jason Derulo. Dit jaar pakt hij met Post Malone op de nieuwe track ‘Psycho’ al meer dan 150 miljoen views op YouTube en komt hij deze zomer naar Nederland voor een exclusief optreden op WOO HAH!.

Rapper Playboi Carti maakte vorig jaar grote indruk op WOO HAH!. Zijn show werd bestempeld als één van de beste acts en sindsdien heeft hij niet stil gezeten. Begin deze maand bracht hij het album ‘Die Lit’ uit, het vervolg op zijn eerste mixtape met de clubhits ‘Magnolia’ en ‘Woke Up Like This’. Op het album staan featurings van onder meer Travis Scott en Young Thug, waarmee Carti vastberaden is zijn show van vorig jaar te overtreffen.

Met deze laatste aankondiging maakt WOO HAH! de line-up compleet. Het gehele programma is te bekijken op woohahfestival.com. Hier is ook te zien dat de optredens van Cardi B, Blackbear, Trippie Red en Smokepurpp zijn gecanceld.


Naast de omvangrijke line-up heeft WOO HAH! nog veel meer te bieden. Zo kunnen bezoekers dit jaar overnachten op het natuurrijke safaripark Beekse Bergen aangrenzend aan het festivalterrein.

Ruud Lemmen (festivaldirecteur): “Op onze nieuwe locatie hebben we de kans onze bezoekers de ultieme hiphop getaway te bezorgen, zo is er de optie om te blijven kamperen  direct naast het terrein, maar zijn er ook luxe accommodaties zoals bungalows, lodges en meer.  Ook gaan we in ons randprogramma weer de lifestyle uitlichten met diverse activiteiten. Drie dagen everyday life ontvluchten met de meest fantastische hiphop om je heen dus.” Op vrijdag 13 juli gaat de camping open en is er speciaal voor alle camping en weekend bezoekers al een volwaardig muziekprogramma.

Nieuwsoverzicht