013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Koop een ticket voor New Power Generation en krijg een gratis ticket voor My Name Is Prince

Koop een ticket voor New Power Generation en krijg een gratis ticket voor My Name Is Prince

18 jul 2018

We hebben een geweldig aanbod voor alle fans van New Power Generation en Prince! Momenteel vindt in de Beurs van Berlage de fantastische expositie My Name Is Prince plaats. Bezoekers komen oog in oog te staan met ontelbare iconische kledingstukken, instrumenten, muziekprijzen, handgeschreven teksten, juwelen en nog veel meer bijzondere items uit de Paisley Park-archieven. Het materiaal geeft een bijzondere en persoonlijke inkijk in het muzikale leven, de creativiteit en de unieke visie van één van ’s werelds meest talentvolle artiesten ooit.

Voor alle bezoekers die een ticket kopen voor New Power Generation in 013, kunnen gratis hetzelfde aantal tickets voor de My Name Is Prince expo ontvangen! Je krijgt dus niet alleen een geweldige show van de begeleidingsband van Prince, maar je kunt je ook opmaken voor een bezoekje aan de Beurs van Berlage. Is dat sexy of is dat sexy?

KOOP JE TICKETS VOOR NEW POWER GENERATION + MY NAME IS PRINCE HIER.

Hoe werkt het?
Je krijgt binnen een week na aankoop van je New Power Generation een mail met een unieke code. Vul deze code in in de ticketlink en je kunt je tickets voor My Name Is Prince reserveren op de voor jou gewenste datum.
Mensen die al een ticket gekocht hebben: geen nood. Jullie ontvangen in week 29 een mail met een unieke code waarmee jullie ook gratis tickets voor de expo kunnen verkrijgen.

Nieuwsoverzicht