013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Emil Landman doet wereldrecordpoging

Emil Landman doet wereldrecordpoging

29 aug 2018

Gewapend met zijn nieuwe album Vinter // Sommer waagt Emil Landman een poging om het wereldrecord 'Most Shows in 12 Hours' uit het Guinness Book of World Records te verbreken. Op de dag dat zijn nieuwe album verschijnt trekt Emil langs acht Nederlandse popzalen waar hij ieder vijftien minuten zal optreden om zo het huidige wereldrecord te verbreken. Natuurlijk zal hij 013 dan niet overslaan.

Op deze dag ziet dit nieuwe album het levenslicht, wat Emil niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Vandaar dat hij op de dag van de release acht clubshows door heel Nederland geeft om zo een gooi te doen naar het wereldrecord 'Most Shows in 12 Hours'. De kaartverkoop voor alle shows is reeds gestart en tickets zijn verkrijgbaar via de zalen. De opbrengsten van de concerten komen volledig ten goede aan Stichting Doe een Wens.

Het concert zal plaatsvinden om 12:50 in 013. Bovendien krijgen een gelimiteerd aantal bezoekers die een ticket aanschaffen ook een ticket voor zijn volledige clubshow op 22 november in de Cul de Sac (Tilburg). 


Emil Landman - 7 september
12.50 - 13.05 uur | 013, TilburgNieuwsoverzicht