013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht WOO HAH! genomineerd voor ‘Best Medium-Sized Festival’ tijdens European Festival Awards

WOO HAH! genomineerd voor ‘Best Medium-Sized Festival’ tijdens European Festival Awards

12 nov 2018

WOO HAH! is genomineerd in de categorie ‘Best Medium Sized Festival’ tijdens de European Festival Awards. Het festival maakt kans in de prijzen te vallen voor haar lustrum editie die dit jaar plaatsvond op een nieuw terrein bij Beekse Bergen, Hilvarenbeek (regio Tilburg). De award wordt uitgereikt op woensdag 16 januari 2019 tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. Stemmen is nu mogelijk via eu.festivalawards.com 

WOO HAH! vierde dit jaar haar lustrum op een volledig nieuw terrein bij Beekse Bergen (Hilvarenbeek, regio Tilburg). Ook dit jaar was het festival ruim van tevoren uitverkocht en verwelkomde de organisatie ruim 32.500 bezoekers. Ruim 60 live-acts waaronder J. Cole, A$AP Rocky, Migos, Ty Dolla $ign en Joey Bada$$ reisden af naar het terrein dat een weekend lang de ultieme hiphop getaway vormde.

Er zijn weinig festivals die zo’n snelle groei hebben doorgemaakt als WOO HAH!. Vijf jaar geleden startte het festival op de Spoorzone in Tilburg met 4.000 bezoekers. Inmiddels verkoopt WOO HAH! uit met tien keer zoveel bezoekers, die genoten van een weekend vol live-shows en een randprogramma met een skate area, breakdance shows, en unieke hostings van onder andere Places + Faces.

Binnenkort volgt er meer info over de line up en de prijzen van WOO HAH! festival 2019. Ga voor meer informatie naar woohahfestival.com of volgt WOO HAH! op Instagram, Facebook of Twitter. 

WOO HAH! festival 2019
Vrijdag 12 juli t/m zondag 14 juli 2019
Evenemententerrein Beekse Bergen (Hilvarenbeek, Regio Tilburg) 

Nieuwsoverzicht