013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht 013 presenteert een bijzondere reeks in Natuurtheater Oisterwijk

013 presenteert een bijzondere reeks in Natuurtheater Oisterwijk

26 jul 2019

In het tweede weekend van augustus neemt 013 je mee naar een fabelachtige locatie voor een drietal bijzondere optredens in Natuurtheater Oisterwijk. Op 8 t/m 10 augustus zullen artiesten als Diggy Dex. Roxeanne Hazes, Wende en Typhoon het podium van een van de mooiste plekjes van Noord Brabant betreden.  


Op donderdag 8 augustus wordt deze openlucht reeks afgetrapt door een mooie double bill met Diggy Dex en Roxeanne Hazes.Diggy Dex trekt door met zijn succesvolle Karavaan tour en zal het publiek verrassen met een bijzondere openlucht show in Oisterwijk. Als kers op de taart zal Roxeanne Hazes de avond openen. Na een het succes van haar debuutalbum 'In Mijn Bloed' bracht de zangeres onlangs haar nieuwe nummer ‘Bonnie & Clyde’ uit. Probeer jij maar eens stil te staan tijdens deze avond! 

De tweede dag neemt Nederlandse singer-songwriter Wende het Natuurtheater over. Zij zal haar (met een Edison bekroonde) album ‘Mens’ naar het openluchttheater brengen. Met haar scherpzinnige eigen stem en gezonde hekel aan hokjes probeert Wende door middel van haar muziek een verhaal te vertellen. Verwacht een overweldigend mooie show op een hele bijzondere locatie.   

Het weekend wordt afgesloten door de terugkeer van Typhoon. Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon in de zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te geven. Samen met enkele leden uit zijn Titanenband zal de Nederlandse rapper zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje spelen. Bovendien zal er ook nog nieuw materiaal gespeeld worden.

Mis je kans niet om deze unieke show mee te maken op een van de mooiste plekjes van Noord-Brabant. Scoor je tickets via:

Tickets - Diggy Dex + Roxeanne Hazes
Tickets - Wende (laatste tickets)
Typhoon (uitverkocht)

Nieuwsoverzicht