013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht 013 lanceert gloednieuw festival ‘Wij Zijn 13!’ met o.a. Snelle, STUK & Kalvijn

013 lanceert gloednieuw festival ‘Wij Zijn 13!’ met o.a. Snelle, STUK & Kalvijn

18 feb 2020

Op zaterdag 6 juni wordt 013 Poppodium omgetoverd tot indoor-festivalterrein en genieten maar liefst 2000 jongeren voor het eerst zonder ouders van hun ‘eigen’ festival vol spectaculaire optredens, workshops & meet-and-greets. Extra bijzonder: je kunt het festival maar één keer in je leven bezoeken, namelijk als je in 2020 dertien was, bent of wordt.

Samen met 19 enthousiaste #festivalbosses bouwt 013 aan het ultieme festival voor dertienjarigen. Marketingmanager Emiel Haring: “Wij kunnen niet weten wat dertienjarigen tof vinden omdat we er te ver vanaf zitten qua leeftijd én omdat de ontwikkelingen zo supersnel gaan. De input van de festivalbosses is dus héél belangrijk.”

Tegelijkertijd met de aankondiging van het festival zijn ook de eerste namen bekend gemaakt. Namen die bovenaan de lijstjes van de #festivalbosses stonden. Zo komt de immens populaire rapper Snelle naar Tilburg om hits als Reünie en Smoorverliefd te spelen. Daarnaast bouwen ook STUK en Kalvijn, beiden enorm populair op YouTube, een feestje in de Main. Tot slot, is ‘rising star’ Delany van de partij. De komende weken worden er meer programma-onderdelen bekend gemaakt.

Tickets kosten €21- en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.wijzijn13.nl

Nieuwsoverzicht