013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht VACATURE: Horecamedewerker Dance

VACATURE: Horecamedewerker Dance

04 mrt 2020

013 Poppodium is per direct op zoek naar frisse horeca-krachten voor in de nacht. Naast alle concerten kun je ieder weekend bij ons nachtlabel 00:13 terecht voor clubavonden van 300 tot 3000 bezoekers, georganiseerd door de beste collectieven, labels en DJ’s. Van Nachtcollege en Subquake tot Hitszone en Vunzige Deuntjes.

Als horecamedewerker ben je sfeerbepalend. Je zorgt ervoor dat de bar er uitnodigend uitziet. Het is belangrijk dat je gastvrij en zorgvuldig kunt werken, juist als het druk is, want iedereen wil natuurlijk snel geholpen worden. Sta jij met een smile bij de entree om bezoekers te verwelkomen? Heb je genoeg focus om mixdrankjes te bereiden terwijl het feest voor je compleet los gaat? Hou je zelf ook wel van een nachtje doorhalen en kun je enthousiast werken tijdens zowel een heftig hardstyle feest als een zwoele hip hop avond? Kom werken bij 013 en deel je enthousiasme, gastvrijheid en passie voor muziek met ons!

Korte functie-inhoud
- gastvrij ontvangen van bezoekers en hosten van het entreegebied;
- bezoekers voorzien van drankjes;
- verrichten van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden;
- attent zijn op wensen van bezoekers.

Vereisten
- minimaal 18 jaar, woonachtig in Tilburg;
- affiniteit met uitgaan, dance en hip hop;
- gastgerichte en representatieve houding;- bar/horeca ervaring is een pré;
- zelfstandig en stressbestendig kunnen werken in een drukke, luide omgeving;- vloeiende beheersing van de Nederlandse taal;
- drie zaterdagnachten per maand beschikbaar, ook bereid om te werken op donderdag- en vrijdagnacht;
- beschikbaar op oudejaarsnacht tijdens Plan de Champagne.

Wij biedenSalaris: brutoloon € 9,94 per uur, functieniveau 2, CAO Nederlandse Poppodia en -Festivals. Naast je salaris bieden wij een fijne werkomgeving, relevante trainingen en mag je mee met leuke jaarlijkse personeelsuitjes zoals het Nederlands Poppodia Voetbaltoernooi. 

Ben je geïnteresseerd en wil je zo snel mogelijk aan het werk? Solliciteer dan direct via onderstaande knop.

Tot slot

013 streeft naar diversiteit in haar organisatie. We nodigen daarom nadrukkelijk geïnteresseerden met een andere dan een Nederlandse culturele achtergrond uit om te solliciteren.

Solliciteer nu

Nieuwsoverzicht