013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Aziza Aboulkacem en Edwin Dovern treden toe tot Raad van Toezicht 013 Poppodium

Aziza Aboulkacem en Edwin Dovern treden toe tot Raad van Toezicht 013 Poppodium

19 sep 2020

Aziza Aboulkacem (1975) heeft 25 jaar werkervaring als PA en diende de laatste 12,5 jaar als secretaresse voor de burgemeester van de Gemeente Tilburg. Daarnaast is Aziza nu 10 jaar BABS (buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand) en heeft zij ruim 300 huwelijken mogen sluiten in Tilburg en de rest van Nederland. Aziza heeft een breed netwerk in de stad en is daarnaast maatschappelijk actief als voorzitter van stichting Gouwe Peerke en stichting Brug.

Aziza Aboulkacem is trots op haar benoeming als lid van de raad van toezicht: “Een bijdrage mogen leveren als lid raad van toezicht voor het grootste poppodium van Nederland zie ik als een mooie uitdaging en bijdrage in deze prachtige stad die volop in ontwikkeling is.” 

Edwin Dovern (1970) studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en woont sinds 1988 in Tilburg.

Edwin heeft meer dan 15 jaar ervaring in accountancy en (financieel en organisatie-) advies. Daarnaast is hij ruim 10 jaar Directielid Stadsontwikkeling van de gemeente ’s-Hertogenbosch en is hij een ervaren toezichthouder onder andere op het gebied van Concerten, Evenementen, Beurzen, Theater en Vastgoed.

Hij werkt graag in (publieke) organisaties met een maatschappelijke impact. Dat doet hij vanuit een ondernemende houding gericht op ontwikkeling, van en met mensen. ‘Ik ben erg enthousiast, juist ook in deze onzekere Corona-tijden, met mijn kennis en ervaring een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het mooiste Poppodium van Nederland.

Nieuwsoverzicht