013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Drie frisse krachten voor 013

Drie frisse krachten voor 013

23 mrt 2021

Binnenkort versterken Ronald Arnts, Marc Spierings en Justine Haantjens  het 013-team. Hiermee wordt invulling gegeven aan de drie posities die eind 2020 beschikbaar kwamen.

Ronald Arnts zal als nieuwe Manager Operations per 1 april sturing geven aan de operationele tak van 013, waaronder de afdelingen productie, techniek, hospitality en dagbeheer. De afgelopen jaren was hij onder meer actief als eventmanager bij de Nijmeegse Zevenheuvelenloop en als projectmanager bij MOJO concerts. In die laatste hoedanigheid werkte hij aan verschillende festivals waaronder Lowlands en WOO HAH!

Op 15 mei start Marc Spierings als Hoofd Financiën. De geboren en getogen Tilburger zal in de dagelijkse praktijk en in nauw contact met de controller, werken aan de verdere automatisering en aansturing van de afdeling. Eerder was hij actief bij o.a. Raptim Humanitarian Travel en Wissenraet van Spaendonck

Afgelopen week startte Justine Haantjens al bij 013. Zij verruilde haar baan bij de VPRO, waar zij als assistent-producer werkte aan televisie programma’s als ‘Vrije Geluiden’ en ‘Mondo’, voor haar nieuwe job als Assistent-Programma en Ticketing.

Nieuwsoverzicht