013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Cultuurtocht 2021

Cultuurtocht 2021

07 jun 2021

Door de komst van het coronavirus zijn er helaas veel evenementen geannuleerd. Het schrappen van de activiteiten in combinatie met de wil om te blijven creëren en verbinden, heeft geleid tot een nieuw idee. Een idee wat past bij de tijd van nu. Een coronaproof cultuur wandeltocht met gratis optredens door Tilburg centrum. Samen met zeven cultuur en recreatie locaties wordt de cultuurtocht beschikbaar gemaakt. De wandeltocht is vanaf 15 juni tot 13 juli te lopen en is gratis toegankelijk.

Op elke locatie kan de bezoeker een unieke code vinden. Voer de code in op de website en ontdek het optreden. Alle video’s zijn opgenomen binnen in de locaties. Hierdoor staat u met een been, voor even, bij een optreden. “Dichter bij een LIVE optreden kom je niet onder de huidige corona maatregelen” aldus organisator Floris Oostendorp van ZWOEL.

De volgende artiesten en locaties doen mee:

KAUW (band) -  013 Poppodium - Muziek
Kevin Joosten pres. Sestra
- Theaters Tilburg - Dans
Boys won’t be boys
- Theater de Nieuwe Vorst - Muziek en Spoken word
Sheila and the Kit
- Doloris Meta Maze - Muziek
Teddy’s Last Ride
- Club Smederij - Muziek en Dans
Martijn Neggers
- Bibliotheek de Lochal - Spoken word
Lynn van Hal
- Het Spoorpark - Mode

Via de website van Zwoel download je de wandelkaart om toegang krijgen tot de digitale omgeving. Op de kaart staan alle deelnemende locaties en een uitgezette looproute. De cultuurtocht is gratis en toegankelijk voor iedereen en zal beschikbaar zijn vanaf 15 juni tot 14 juli 2021.

Cultuurtocht 2021
Nieuwsoverzicht