013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht 013 zet met #allesgoed-campagne in op iedereen

013 zet met #allesgoed-campagne in op iedereen

21 jul 2021

“We willen er voor iedereen zijn, maar zijn zelf niet iedereen”. Deze zomer gaat 013 gericht op zoek naar 14 nieuwe collega’s om ‘iedereen’ te worden. Om dat streven kracht bij te zetten lanceren we vandaag een speciale wervingscampagne om zoveel mogelijk verschillende talenten aan te spreken: #allesgoed

De campagne, in-house ontwikkelt door Seyi Ebiesuwa Cadmus (content creator) en Tiara Baranco (stagiaire), stelt in acht verschillende talen, waaronder het Arabisch, Somalisch, Pools en - uiteraard - Nederlands, de vraag ‘Alles Goed?’. De begeleidende tekst vertelt het verhaal: ‘Wie je ook bent, laat jezelf zien, bij 013 is #allesgoed’ met daarbij een directe verwijzing naar de vacatures. Het uitgangspunt dat identiteit fluïde is, komt terug in de fotografie. De beelden werken vervreemdend en prikkelen de nieuwsgierigheid.

Met de campagne onderstreept 013 haar vurige wens inclusiever te worden. Directeur Frens Frijns: “We vinden het belangrijk dat onze organisatie straks bestaat uit mensen met verschillende ideeën, voorkeuren, achtergronden en overtuigingen. Daar worden we een nóg beter podium van. Met het aantal vacatures dat nu openstaat, hebben we een unieke kans hier vol op in te zetten. Hopelijk kunnen we na de zomer op volle sterkte weer volop aan de slag met mooie programma’s.”

Mijndert Rodolf, Hoofd Marketing & Communicatie: “Als je zoekt hoe je zocht, vind je wat je vond. Dat we nu naar nieuwe wegen zoeken, is een eerste mooie stap. Dat gaat verder dan enkel de campagne alleen. We hebben onder andere kritisch gekeken naar al onze functie-eisen, teksten en deze ook beschikbaar gemaakt in het Engels. Door op al deze facetten, hopen we op een maximaal effect van de wervingscampagne.”

Vanaf vandaag zijn de #allesgoed-beelden online en op verschillende digitale borden in het land te zien. Ook via nationale radiocommercials op jongerenzender FunX wordt de boodschap zo breed mogelijk gedeeld. Vanaf aankomende vrijdag kleuren de posters het straatbeeld.

Bekijk hier alle vacatures.

Nieuwsoverzicht