013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Daniël Nagelkerke nieuwe programmeur dance & hiphop

Daniël Nagelkerke nieuwe programmeur dance & hiphop

01 okt 2021

Daniël Nagelkerke start vandaag als de nieuwe programmeur bij 013 Poppodium. Daniël maakt de overstap van WOLF Bookings waar hij de afgelopen jaren de functie van boeker vervulde. Hij zal het stokje overnemen van Bas Veekens.

Daniël: “De afgelopen 3 jaar werkte ik als boeker voor hiphop acts, maar was in de jaren daarvoor programmeur gespecialiseerd in ook heavy en elektronische muziek. Voor dat type shows was ik al regelmatig in 013 te vinden, en ik heb heel veel zin om nu als programmeur voor de nachten en hiphop dit prachtteam te komen versterken.”

Afgelopen zomer heeft 013 Poppodium een speciale wervingscampagne gelanceerd met een oproep voor maar liefst 14 nieuwe collega’s. Ondertussen zijn bijna alle functies vervuld en gezien de steeds drukker wordende evenementen agenda komen de nieuwe talenten als geroepen.

Hoofd Programma Ruud Lemmen: “Ik ben blij dat we een ervaren programmeur als Daniël binnen hebben binnengehaald. Ik heb er alle vertrouwen in dat het mooie werk wat Bas Veekens de afgelopen zes jaar heeft opgebouwd wordt doorgezet en uitgebreid kan worden.”

Nieuwsoverzicht