013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht 013 loves the 80s

013 loves the 80s

21 okt 2021

Wij vonden het toen al lekker en nu nog steeds! In november hebben we voor alle jaren ’80 liefhebbers een drietal shows op de agenda staan, die jou een muzikale reis door de tijd geven. Kom dansen en meebrullen met de lekkerste hits van toen, uitgevoerd door de originals zelf!

Zo 07 nov - Level 42

Jazz-funk instituut Level 42 bewees al meerdere keren bij ons dat ze nog lang niet versleten zijn. Vanavond keren ze terug naar onze Main en daar zijn we ontzettend blij mee! De band beleefde grote successen in de jaren 80, met hits als ‘Lessons In Love’, ‘Running In The Family’ en ‘Love Games’ en bewijst ons keer op keer dat ze nog altijd naadloos op elkaar ingespeeld zijn. Jazz en funk liefhebbers, 80’s nostalgici en (professionele) bassisten staan steevast vooraan om de ongeëvenaarde slaptechniek van frontman en baskoning (pun intented) Mark King te bewonderen.

Do 18 nov - De Kreuners

Hier zijn de goede tijden – hier zijn De Kreuners! Deze Vlaamse rockers zijn sinds hun comeback niet meer weg te slaan van de volksfeesten. 2020 zou een mooi Kreunersjaar worden, met evenementen rond de dertigste verjaardag van de release van ‘Hier En Nu’, maar dat liep even anders. Gelukkig zetten ze hun plan door, want zodra Walter, Ben, Axl, Jan en Erik de eerste noten van 'Ik Wil Je’ inzetten barst elk feest los. Wie weet vliegen de slipjes ze nog om de oren, zoals tijdens hun gloriedagen in jaren 90. De Kreuners staan er nog, goed gehumeurd en met een strakke 'Alleen Maar Hits’-set. Meezingen met 'Maak Me Wakker’ of 'Verliefd Op Chris Lomme’ is verplicht!

Vr 19 nov - Frank Boeijen

Vandaag verwelkomen we het Nederlandse popicoon Frank Boeijen in 013. Want van ‘icoon’ mogen we wel spreken na een rijke carrière van meerdere decennia. Niet alleen vanwege zijn flinke dosis hits die nog steeds op de radio te horen zijn, maar ook omdat hij als geen ander een intieme, poëtische show kan neerzetten. En natuurlijk is hij gezegend met zijn prachtige, warme stem. Die was ook in oktober vorig jaar nog in een uitverkocht 013 te horen, toen nog tijdens een show met zitplaatsen. Vanavond neemt hij je met zowel oud als nieuw materiaal weer mee op een muzikale ontdekkingstocht door de tijd, ditmaal voor een staande show.

Nieuwsoverzicht