013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Een Kerrang! award nominatie voor Roadburn

Een Kerrang! award nominatie voor Roadburn

02 jun 2022

Roadburn is genomineerd voor een Kerrang! award in de categorie 'Best Festival'! We zijn vereerd dat de inspanningen voor Roadburn door de 013 crew en vele andere partijen zijn erkend met deze nominatie.

Wat dit voor ons extra speciaal maakt, is dat de shortlist afkomstig is van openbare stemmen - wat betekent dat de Roadburn bezoekers eigenhandig ervoor hebben gezorgd dat wij genomineerd zijn. Een zeer prettige verrassing!

In de categorie neemt het festival het op tegen o.a. grote festival reuzen zoals Download en Reading & Leeds. Roadburn is veruit het kleinste festival (qua capaciteit) in de categorie, en we zijn ook het enige niet-Britse festival dat is opgenomen - factoren die het nog spannender maken om zelfs maar overwogen te worden. 

De nominatie is niet alleen voor de line-up van het festival, of het werk achter de schermen, het komt uit het hart van waar Roadburn om draait: community!

Als je bereid bent om op ons te stemmen, hoef je geen persoonlijke gegevens achter te laten en het kost maar een minuutje van je tijd - maar het zou de wereld voor ons betekenen. We zijn nu al zo ontzettend dankbaar.

Stem hier: https://www.kerrang.com/vote-now-in-the-kerrang-awards-2022

Nieuwsoverzicht