013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht MAAK KENNIS MET GERT-JAN VAN DEN NIEUWENHOFF ONS NIEUWE LID VAN DE RAAD VAN TOEZICHT

MAAK KENNIS MET GERT-JAN VAN DEN NIEUWENHOFF ONS NIEUWE LID VAN DE RAAD VAN TOEZICHT

24 jun 2022

“De muziekcultuur wordt omarmt door Tilburg en krijgt een gezicht in 013. Daarmee is 013 een van de iconen van de stad Tilburg waarop we trots mogen zijn.”

Met plezier melden we, dat Gert-Jan van den Nieuwenhoff vanaf 27 juni 2022 toe zal treden tot de Raad van Toezicht van 013.

Cultuur en sport zijn twee leidende thema's in zijn leven en carrière. “Ik voel me vereerd en ook trots om de komende jaren mijn bijdrage als toezichthouder te mogen leveren aan Poppodium 013. Van Roadburn tot kruikenconcert en van Nederlandstalig tot wereldmuziek. De diversiteit en inclusiviteit die 013 uitstraalt herken ik en straalt vitaliteit uit.”

Gert-Jan was tot eind 2019 lid van het directieteam van Rotterdam Ahoy en in die hoedanigheid ook zijdelings betrokken bij de oprichting van Greenhouse Talent. Gedurende zijn loopbaan heeft hij in vele besturen gezeten die altijd branche gerelateerd waren. Ook sport heeft Gert-Jan altijd mateloos geboeid en om die reden werd hij 3 jaar geleden benoemd als voorzitter van het algemeen Bestuur van de stichting Tilburg Trappers. Zijn vrije tijd verdeelt Gert-Jan over concert- en theaterbezoek, reizen, sport en een stuk mantelzorg. Vaak levert die agenda een vrije zondagmiddag op (buiten het ijshockeyseizoen), voor Gert-Jan het moment in Tilburg de horeca op te zoeken.

Nieuwsoverzicht