013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht 013 kiest opnieuw voor Ticketmaster

013 kiest opnieuw voor Ticketmaster

02 sep 2022

Wij hebben opnieuw gekozen voor Ticketmaster als partner voor de ticketverkoop. De samenwerking tussen 013 en Ticketmaster loopt al sinds 2010 en is zojuist verlengd.

Frens Frijns, directeur-bestuurder 013: “Ticketmaster is al jaren een betrouwbare partner voor 013. Van lastige vraagstukken tot de mooiste evenementen: we vinden elkaar altijd. Vanuit die kloppende basis groeien en verbeteren we continue. We zijn dan ook enorm blij én trots dat we de komende jaren samen verder mogen bouwen aan de beste ervaring voor onze bezoekers.”

Ticketmaster heeft een groot bereik in de (pop-)muziek en koestert de samenwerking met 013 zeer. “We verkopen tickets voor de kleinste en grootste spelers in het Nederlandse circuit. We zien dat 013 hier echt een sleutelfunctie in heeft als grootste poppodium van het land. Wij zijn bijzonder trots allemaal dat we de reeds jarenlange samenwerking weer voor een lange poos hebben mogen verlengen.” Aldus Barry de Ruiter, Sr. Director Sales Ticketmaster North West Europe.

Nieuwsoverzicht