013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht 013 POPPODIUM ONTVANGT DRIE NOMINATIES VOOR IJZEREN PODIUMDIEREN 2022

013 POPPODIUM ONTVANGT DRIE NOMINATIES VOOR IJZEREN PODIUMDIEREN 2022

20 dec 2022

De IJzeren Podiumdieren worden jaarlijks door de VNPF uitgereikt in de categorieën Beste Directeur, Beste Podium, Beste Programmeur, Beste Festival en Beste Marketeer. Nieuwe categorieën dit jaar zijn Meest indrukwekkende prestatie op het gebied van duurzaamheid en Meest indrukwekkende prestatie op het gebied van diversiteit & inclusie. Voor de laatste drie categorieën is 013 Poppodium genomineerd! 


Mijndert Rodolf, hoofd Marketing en zakelijk directeur van Roadburn, is genomineerd voor Beste Marketeer van 2022. In de nieuwe categorieën zijn twee bijzondere projecten genomineerd: de duurzaamheidscampagne, waarbij 013 onder de naam Genoeg Gewaste stopte met het gebruik van softcups en plastic flesjes, én de wervingscampagne voor een inclusiever en diverser personeelsbestand, #AllesGoed. 


De prijzen worden uitgereikt tijdens Eurosonic Noorderslag op 21 januari bij SPOT/De Oosterpoort. Wil je meer weten over 013 en deze initiatieven? Bekijk dan deze pagina en houd onze socials in de gaten voor updates!

Nieuwsoverzicht