013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht 013 Poppodium viert 25-jarig jubileum met terugkeer op tv

013 Poppodium viert 25-jarig jubileum met terugkeer op tv

18 aug 2023

Vandaag is een bijzonder moment voor 013, want een deel van de najaarsagenda is zichtbaar op nationale televisie. Ter ere van het 25-jarig jubileum en een spectaculair showaanbod dit jaar vol exclusieve shows in Nederland, lanceert 013 op vrijdag 18 augustus een televisiecommercial die tot het einde van deze maand te zien is in het STER reclameblok op NPO 1, 2 en 3.

De tv-commercial is gemaakt in samenwerking met creatief bureau Fitzroy en de filmproducenten van Black Bee. In beeld zijn verschillende muziekliefhebbers en concertbezoekers te zien, die ieder hun eigen unieke band hebben met Tilburg. Deze commercial benadrukt de rol van 013 als belangrijk cultureel en muzikaal knooppunt voor concertbezoekers vanuit het hele land.

Sinds de oprichting in 1998 heeft 013 Poppodium een blijvende indruk achtergelaten op de muziekscene, niet alleen in Tilburg, maar ook nationaal en internationaal. Het 25-jarig jubileumjaar wordt gevierd met een bomvolle concertagenda. Zo mocht publiek eerder dit jaar al genieten van King Gizzard & The Lizard Wizard, Placebo, Turnstile, Bon Iver en Limp Bizkit. In het najaar staan o.a. op het programma: James Blake, Don Toliver, Corey Taylor en een geheel nieuw eigen indiefestival: Here's The Thing. Met dit televisiespektakel willen we een blik op de toekomst werpen en bezoekers uit alle windstreken verwelkomen in ons poppodium.

De commercial verschijnt in de loop van de dag op tv, maar kun je ook hier bekijken. Voor meer informatie over concerten en (doorverkoop-)tickets, ga je naar 013.nl/programma.

Nieuwsoverzicht