013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Ook tijdens de Tweede Kamerverkiezingen stem je bij 013 Poppodium weer als een Ster

Ook tijdens de Tweede Kamerverkiezingen stem je bij 013 Poppodium weer als een Ster

06 nov 2023

Op woensdag 22 november zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Nederlanders van 18 jaar en ouder mogen dan naar de stembus. Ook ditmaal zal gedurende deze dag 013 Poppodium net als bij de Tweede Kamer verkiezingen in 2021, de Gemeenteraadsverkiezingen in 2022, en de verkiezingen voor de Provinciale Staten en Waterschappen begin 2023 veranderen in een stembureau gericht op jongeren maar waar alle Tilburgers welkom zijn. Van 07.30 tot 21.00 uur 's avonds kan je op deze dagen je stem uitbrengen. Dit jaar kun je stemmen op de plek waar normaal de allergrootste sterren staan: op het podium van de Main Stage!

Normaal een plek waar de grootste acts de sterren van de hemel spelen, maar op woensdag 22 november zal 013 voor het vierde keer op rij dienst doen als een stembureau met een focus op jongeren. Om drukte te spreiden is het stembureau geopend van 07.30 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds.

In 013 Stem je als een Ster!

Ditmaal stem je precies waar dagelijks de grootste nationale en internationale sterren: op het podium van de Main Stage! Net als een echte ster kun je nadat jij jouw stem hebt laten horen afkoelen in je kleedkamer, en daar voor één keer foto’s kunt maken. No worries, we hebben je rider al ontvangen dus de kleedkamer zal geheel aangekleed voor je klaarstaan.

Om overal in Tilburg te kunnen stemmen ontvangen Tilburgers een stempas. Deze stempas toont aan dat je gerechtigd bent om te stemmen. Zonder de stempas kan je geen stem uitbrengen. Neem om te stemmen je stempas en een legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) mee. Het legitimatiebewijs mag maximaal 5 jaar zijn verlopen.

Kijk voor alle aanvullende informatie over stemmen in Tilburg op de website van Gemeente Tilburg.

Nieuwsoverzicht