013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht

Concertreeks Ayreon steunt QUIET voor positieve impact

18 dec 2023

Het Ayreon-team kondigt een aanzienlijke donatie aan Stichting QUIET aan die mede mogelijk gemaakt door de steun van de Ayreon-community tijdens de uitverkochte concertreeks die in september plaatsvond in 013. De bijdrage omvat opbrengsten van de veiling van 25 doeken, het statiegeld van hardcups, en een gulle bijdrage van het Ayreon-team.

QUIET, oorspronkelijk gestart in Tilburg en nu actief in diverse Nederlandse steden, richt zich op het creëren van vreugdevolle momenten en het daadwerkelijk verbeteren van levens in de strijd tegen armoede. Hun missie sluit naadloos aan bij het streven van Ayreon om diepere betekenis toe te voegen aan hun shows.

"We hebben altijd gestreefd naar het bijzonder maken van de Ayreon-showweekends, en deze keer wilden we extra betekenis toevoegen door een prachtig doel te steunen. Enkele maanden na onze shows, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat we dankzij de steun van de community een aanzienlijke donatie doen. Onze diepste dank aan de geweldige Ayreonaut-gemeenschap. Jullie steun heeft werkelijk een verschil gemaakt, en we kunnen jullie niet genoeg bedanken!" – team Ayreon

Sinds april 2022 hebben bezoekers van 013 de mogelijkheid om het eenmalige statiegeld van hardcups te doneren aan een goed doel. Na het UN World Food Program en GIRO 555 is QUIET het derde goede doel dat 013 omarmt sinds de invoering van het statiegeldsysteem.

Voor meer informatie over Ayreon, bezoek www.arjenlucassen.com.

Voor meer informatie over QUIET en hun missie, bezoek www.quiet.nl

Nieuwsoverzicht