013 logo
Nieuws
Nieuwsoverzicht Daan Holthuis benoemd tot nieuw Hoofd Programma 013

Daan Holthuis benoemd tot nieuw Hoofd Programma 013

15 apr 2024

013 kondigt met trots de aanstelling aan van Daan Holthuis als het nieuwe Hoofd Programma. Holthuis, die vorig jaar overkwam van het Haarlemse Patronaat, zal per direct aan zijn nieuwe rol beginnen.

Met een achtergrond als Programmeur & Marketeer bij Patronaat, waar hij sinds 2019 actief was, heeft Holthuis bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor de muziekscene. Zijn inspanningen om hoogwaardige acts naar Haarlem te halen, vooral binnen het heavy-segment, hebben veel lof geoogst. Eerder in zijn carrière was de 32-jarige Holthuis werkzaam bij Melkweg Amsterdam, en heeft hij zijn stempel gedrukt op internationale evenementen zoals Copenhell (Denemarken) en Complexity Fest. Ook in zijn eerste jaar bij 013 liet Daan Holthuis zien over veel kwaliteiten te beschikken. Zo was hij medeverantwoordelijk voor de programmering van Roadburn en wist hij als projectleider een succesvolle eerste editie neer te zetten van het indoor-festival Here’s The Thing Festival met o.a. The Murder Capital. 

Daan: “Ik ben vereerd dat 013 haar vertrouwen in mij uitspreekt en mij deze kans biedt. De komende jaren wil ik 013 verder profileren als grootste clubzaal van Nederland met spraakmakende nationale en internationale artiesten, unieke evenementen en een toonaangevende bezoekerservaring”.

Met zijn rijke ervaring en gepassioneerde toewijding belooft Daan Holthuis een boeiende nieuwe periode voor 013, waarbij hij zijn visie zal inzetten om het programma naar nieuwe hoogten te tillen. 

Interim Programma Directeur Johan Gijsen hierover: "Daan heeft een sterke visie op de inhoud en kan tegelijkertijd zakelijk denken; ondernemerschap vanuit een artistieke motivatie die aansluit bij de missie van 013. Tegelijkertijd heeft Daan, naast een brede interesse in popcultuur, ook liefde voor Tilburg. We verheugen ons op de toekomst, met Daan aan het artistieke roer.”

 

Nieuwsoverzicht