DeWolff
Toon menu
vr 21 nov '14

Jack Friday presents:

DeWolff

+ BloYaTop

Jack Daniel's Nederland trakteert tijdens deze Jack Friday! En niet een heel klein beetje. Alle bezoekers van 18 jaar of ouder krijgen een gratis Jack 'n' Coke én je maakt kans op een elektrische gitaar uit handen van DeWolff! Hoe? Dat lees je hier. Cheers!

De psychedelische bluesrockband DeWolff werd in 2007 opgericht door de broertjes Pablo & Luka van de Poel en Robin Piso. Na de opnames van debuutalbum ‘Strange Fruits And Undiscovered Plants’ stonden de jongens (destijds nog 15, 18 en 19) ineens voor een veld met 10.000 man te spelen op het Pinkpop festival. Hier werd een stukje geschiedenis geschreven en dit bracht de band kort daarna naar andere grote (inter)nationale festivals als Lowlands en Sziget. Inmiddels is DeWolff bij het vijfde studioalbum beland, waarvoor het trio naar Amerika vloog om de studio in te duiken met producer Mark Neill (o.a. The Black Keys). Getuige de groovende eerste single ‘Evil Mothergrabber’ staat er dit jaar weer een gouden jaar te wachten voor de band. Op 2 mei verschijnt het album ‘Grand Southern Electric’, waarna de band weer met een clubtour langs de zalen trekt. Tijd om vanavond de wolven weer in Tilburg los te laten!

Vandaag verzorgen de Nederlandse rockers van BloYaTop het voorprogramma van DeWolff. BloYaTop biedt no-nonsense rock die je gelijk transporteert naar de jaren '70, hiermee geven ze een vlammende start aan deze avond.