The Boxer Rebellion
Toon menu
za 15 nov '14

The Boxer Rebellion

+ MakeBelieve

Voorverkoop start: wo 11 jun '14 10:00u

The Boxer Rebellion wordt begin deze eeuw opgericht in London en maakt al snel naam in kleine kring. De genuanceerde, sfeervolle indierock met een donkere ondertoon klinkt veelbelovend en per album groeit de fanbase voorzichtig mee. Op het vierde album ‘Promises’ (2013) horen we een toegankelijker en grootser geluid. Dankzij een ijzersterke productie en pakkende nummers, waaronder die enorme hitsingle ‘Diamonds’, blijkt het een stap van kleine clubs naar grote zalen. 

The Boxer Rebellion heeft het dus goed voor elkaar momenteel. Begin dit jaar verkocht de groep onder andere de Effenaar en het Paard van Troje uit en onlangs was ook Pinkpop aan de beurt. Dit najaar komen ze terug naar Nederland om wederom een aantal clubs te bezoeken en dit keer wordt 013 niet overgeslagen!

Het voorprogramma wordt verzorgd door MakeBelieve. Het vijftal uit Groningen is hard op weg om zich een plek te verwerven aan de top van de Nederlandse poprock scene. Met sterke nieuwe single 'Follow' op zak zijn ze weer een stap dichter bij dit doel!