Earthless
Toon menu
ma 10 nov '14

Earthless

+ Dario Mars & The Guillotines

De psychedelische jam-band bij uitstek komt weer naar Nederland: Earthless! We kunnen wel stellen dat we een geschiedenis hebben met deze mannen uit San Diego. Toen er op Roadburn 2008 onverhoopt een gat viel in het programma op het hoofdpodium, rende Walter Roadburn snel backstage om een invaller te zoeken. Later die avond zou de onbekende band Earthless in Stage01 staan. Noodgedwongen werden ze echter gepromoveerd naar de grote zaal. Gevolg: een legendarische show. “Persoonlijk het meest intense optreden dat ik ooit op Roadburn gezien heb!” aldus Walter.

Vorig jaar stond de groep ook nog in 013 met The Atomic Bitchwax en wederom veegde ze finaal de vloer aan met het aanwezige publiek. “Earthless bewijst dé stonerjamband te zijn” schreef Kindamuzik toen nog. Dus als zo’n klasbak aangeeft weer naar Nederland te komen, zijn wij er als de kippen bij. Welcome back guys!

Dario Mars & The Guillotines is de nieuwe band van Hulk-frontman Renaud Mayeur. De sound omschrijven is lastig: denk rock met western- en soul-invloeden. Denk Ennio Morricone soundtracks. Denk occulte films uit de jaren 70. Nou ja, dichterbij komen we niet, dus bepaal het vooral zelf!