Knetters 2014
Toon menu
zo 28 sep '14

Feest met letters

Knetters 2014

Dolfje Weerwolfje + Pompom + Karin Bruers + Christel de Laat + FLITS! de show + Paul van Loon + Hugo van Look + meer

Vandaag is het weer zover ... Knetters, feest met letters in 013! Een boordevol programma met oude bekenden en nieuwe sterren. Mirjam Oldenhave, Paul van Loon, Hugo van Look en Karin Bruers. En Dolfje Weerwolfje zit zelfs in de jury dit jaar voor de Knetterse Griffel en Penseel. De kaartverkoop is weer gestart en wees er snel bij: Knetters verkocht to nu toe altijd uit!

Programma
12:00 uur Inloop en ontvangst door Dolfje Weerwolfje en Pompom.
13:00 uur Hilarische opening door Karin Bruers en Christel de Laat (van Toren C)
13:15 uur Voorstelling FLITS! de show van Mirjam Oldenhave en Rick de Haas
14:15 uur  Uitreiking Knetterse Griffel en Penseel door Paul van Loon, Hugo van Look en Dolfje Weerwolfje voor door kinderen gemaakte boeken
15:00 en 16:00 uur Workshops (zie onder)
16:45 uur  Afscheid met een tas vol leeslekkers

Een greep uit de workshops
Doe mee aan Ren je Rot, een Knetters Battle, leer tekenen van Rick de Haas (van Mees Kees), Jeroen de Leijer (van Eefje Wentelteefje) en Hugo van Look (van Dolfje Weerwolfje), laat je fotograferen op de cover van een tijdschrift, maak een ongekend mooi kunstwerk van ballonnen (of je eigen naamslinger), eet een suikerspin of popcorn (bij de prijs inbegrepen), ga naar de parade van kinderboekenschrijvers en illustratoren. Of geniet van het poppentheater met Jeroen de Leyer. Er is voor elk wat wils. Zelfs voor ouders, want zij kunnen een cabareteske workshop voorlezen volgen bij Eus Roovers. Als je er niets van leert, heb je in elk geval gelachen. Het wordt één groot feest!

Knetters wordt georganiseerd door de Stichting Plezier in Lezen (SPiL).

Was jij er bij?
+ Ben de eerste en