Vanderbuyst
Toon menu
vr 31 okt '14

Vanderbuyst

featuring vocals by Peggy Meeussen (Bliksem) + Diablo Blvd. + Wolfskop

Zoals de fans wel gehoord hebben is de stem van bassist Jochem herstellende. Hierdoor kan hij niet zingen vanavond. Maar afzeggen? Daar peinzen deze flying Dutchmen niet over! Speciaal voor vanavond, eenmalig!, zal Peggy Meeussen van BLIKSEM de vocalen verzorgen! 

Dubbel feest: Jack Daniel's trakteert. Dus vanavond is Jack 'n' coke maar 1,5 munt (i.p.v. 2,5). Cheers!

Wij vonden het verdomme wel weer eens tijd voor een avondje old school rock ‘n’ roll. Wat jullie? En wie in Nederland kan dit beter dan de constant tourende heren van Vanderbuyst? Precies! “Too many bands are more concerned with the quantity of ‘likes’, than the quality of licks” aldus Willem Verbuyst, Barry van Eshoek en Jochem Jonkman. En daarom is dit trio alweer 6 jaar bezig de allersmerigste licks en riffs te schrijven. Sindsdien speelde de band meer dan 400 shows in meer dan 21 landen en deelden ze het podium met onder andere Ozzy Osbourne, Mötley Crüe en Judas Priest. Deze flying Dutchmen lijken niet te stoppen.

Support komt er van de Antwerpse band Diablo Blvd. Dat die bandnaam afkomstig is van een Corrosion of Conformity nummer, is meteen een goede weergave waar je de sound van de band moet zoeken. Daarmee bedoelen we niet dat ze een rechtstreekse rip-off zijn, verre van dat zelfs. Luister maar eens naar het epische ‘Follow The Deadlights’ en oordeel zelf. Yama moest noodgedwongen afzeggen, maar geen nood: de no-nonsense rockband Wolfskop uit Eindhoven vervangt!