Lindsey Stirling
Toon menu
di 4 nov '14

Lindsey Stirling

+ Mike Tompkins

Deze show is wegens productionele redenen verplaatst van Het Klokgebouw naar 013. Gekochte kaarten blijven geldig. Let op: voor deze show gelden afwijkende servicekosten.

Wij dachten op de grens van 2012-2013 dat het wellicht een leuk idee was om YouTube-sensatie Lindsey Stirling naar de Kleine Zaal te halen. De schattige violiste ging op dat moment viral door haar unieke combinatie tussen viool, ballet en dance-muziek én door haar interpretaties van bekende soundtracks, waaronder ZeldaAssassin’s CreedSkyrimLord Of The Rings en Game Of Thrones. Dat hebben we geweten. Voor we met onze ogen knipperden was de Kleine Zaal al uitverkocht. Uiteindelijk lukte het Lindsey nét niet om de grote Jupiler Zaal uit te verkopen.

Ook de show, aangevuld met complete liveband, was een groot succes. Dus toen we hoorden dat men wegens productionele redenen op zoek was naar een andere zaal, ging ons vingertje al snel omhoog. En zo geschiedde. Vanavond komt Lindsey Stirling weer terug naar Tilburg!

In het voorprogramma staat nog een YouTube-sensatie: Mike Tompkins! Hij covert bekende popliedjes zoals 'Dynamite' van Taio Cruz of 'We Are Young' van fun. maar dan helemaal a capella. Basslijnen, beats, synths, achtergrondkoortjes, Mike zingt het allemaal zelf in. Hij heeft inmiddels al video's van meer dan 15 miljoen views!