Birth Of Joy
Toon menu
do 4 dec '14

Birth Of Joy

+ Heymoonshaker

Voorverkoop start: za 19 jul '14 10:00u

“Oh yeah! You know what we want!” De Nederlandse live-sensatie Birth Of Joy komt naar 013! De psychedelic bluesrock ‘n’ roll van deze jonge honden doet het lijken of ze al 40 jaar bezig zijn. Niets is echter minder waar. Maar sinds het uitbrengen van het debuut in 2010 blijven ze non-stop albums uitbrengen en speelde dit trio honderden show, in Nederland, Europa én Amerika. 

Dit heeft er voor gezorgd dat Birth Of Joy live niet te versmaden is. Ronkende gitaarriffs, groovende drums en rockende orgels. Een dikke vette aanrader voor fans van zowel de psychedelica van early-Pink Floyd en de Detroit-sound van MC5, maar dan met de toegankelijkheid van The Doors. Dus beter ga je naar deze rock & roll show!

De support deze avond is Heymoonshaker. Dit Britse duo maakt blues rock met een experimenteel tintje, het scheurende gitaarwerk wordt namelijk ondersteund door een getalenteerde beatboxer. De originele combinatie legt de band geen windeieren; ze worden een ware YouTube sensatie en spelen shows op Sziget, Glastonbury en Fusion Festival. Vanavond komen ze met hun Led Zeppelin en Muddy Waters geïnspireerde blues rock naar Tilburg.